O magazinu

* Online magazin “ Abeceda ljepote “ jedini je magazin za estetiku koji donosi ekskluzivu najnovijih estetskih trendova u Hrvatskoj i izvan nje, a povezan je sa poslovnim aktivnostima za aktivno promicanje poslovanja estetskog centra

* Ciljna grupa čitatelja su  kozmetičari, frizeri, pedikeri, wellness terapeuti, vlasnici poliklinika, salona ljepote i frizerskih salona, te svi zaljubljenici u kozmetiku i ljepotu

* Čitatelji su  uglavnom visokoobrazovani, više i visoke platežne moći koji vole živjeti zdravo i znaju da je izgled bitan dio svakodnevnice, prosječne dobi 25 do 55 godina

* Stalne rubrike estetika lica i tijela, parfemi, njega kose, make up, nail art, kozmetička njega lica, kod zubara, kod ginekologa, izlog, modni trendovi

* Povremene rubrike wellness&SPA, toplice, najnoviji trendovi u Hrvatskoj, intervjui sa poznatim osobama

* Posebnosti magazina originalni tekstovi, stručni suradnici i partneri, konstantno napredovanje u skladu s trendovima, ekskluzivnost informacija

* Periodika izlaženja i naklada 4 x godišnje

* Distribucija online prostor,portali, platforme, tisak isključivo za Festival estetike u nakladi 3000 komada 1 x godišnje

Uživajte u ljetu, odmoru i novom ljetnom dvobroju magazina!
Pripremili smo aktualne beauty teme za pripremu lica i tijela za ljeto, imamo recepte za prirodne maske za kosu, sladoled, znamo što nositi na plažu i koji su top estetski proizvodi za ljeto. Družili smo se sa našim celebrity gostima crossover opernom umjetnicom Antonellom Malis,glumicama Marinom Redžepović i Olgom Pakalović. Znamo gdje ljetuju i što rade tijekom ljeta; prvak Drame HNK Goran Grgić i atraktivna glumica Marija Kolb.
Poseban prilog broja je ljubavni roman, sažetak kolumni pod nazivom Namontirani gentlemen!

Naslovnica je u ljetnom stilu!
Broj dostupan online klikom na link ispod slike naslovnice!!

Svaki novi broj donosi nam sve atraktivnije naslovnice na što smo jako ponosni. Ravno sa finala poznatog showa u goste emisije stigla je glumica Marija Kolb koja ukrašava ovu naslovnicu. Haljina je dizajnerice Mirsade Jureše a nošena je na svjetskom izboru za miss, a Mariji fantastično stoji.

Vrijeme brzo prolazi, bliži nam se kraj još jedne sezone TV emitiranja, a mi imamo još puno sadržaja kojeg vam želimo predstaviti. Još jedan broj izlazi u srpnju kao dvobroj, a nakon toga prvi idući je u rujnu. Polako razmišljamo o godišnjima, more nam je u mislima a s tim povezano i borba sa viškom kilograma i želja za savršenim izgledom. Dijeta ili uravnotežena prehrana pitanje je koje nas svake godine u ovo doba podsjeti da bismo se trebali kvalitetno hraniti tijekom cijele godine, paziti na svoje tijelo, a ne samo sada. Što o tome misli Helena Fjorović, savjetnica o zdravoj prehrani i koliko nam je važna voda pročitajte na stranicama. Redovne rubrike kod kirurga, modne priloge…upotpunili smo i novim rubrikama u kojima pratimo rad naših zvijezda tj. zvijezda koje su bile početkom sezone u emisiji a do sada su napravile neke značajnije projekte. S kim smo razgovarali?  Provjerite na stranicama!

Radite li u privatnom poslu ili ste na radnom mjestu u kojem radite na plasmanu proizvoda, onda znate da je bar do 20. srpnja radno vrijeme uglavnom rezervirano za traženje partnera za marketing od jeseni. Abeceda ljepote je i dalje jedina firma koja ima tri najjača kanala marketinga za vaš brend. Pogledajte što smo novoga pripremili za jesensku sezonu, a sada iskoristite naše atraktivne ljetne popuste na brendiranje.

Mi već u ljeto ulazimo rebrendirani, pratite nas na svima našim komunikacijskim kanalima. Magazin je i dalje dostupan samo za pretplatnike pa ako se još niste pretplatili na sadržaj, vrijeme je da to odmah učinite.

I dok se na nebu pokazuju oblaci a Sunce  tu i tamo proviri i malo nas ogrije, mi smo inspirirani energijom Sunca, radosti, veselja i žutom bojom! Svaki dan sve veći broj pretplatnika na ekskluzivne brojeve magazina Abeceda ljepote, dokaz nam je da je estetika tema koja zanima sve veći broj osoba. Zanimljivost podižu na veći nivo interesa zasigurno i poznate osobe hrvatske javne scene!! U ovom broju inspiraciju za idiličan obiteljski život dala nam je Daniela Gračan, doktorica znanosti i jedina Hrvatica koja je na svjetskom izboru proglašena najljepšom. 
Inspiriraju nas i mladi talentirani dečki  i nagrađivani glumac Lovro Juraga koji je bio i gost u našoj emisiji. Tema za muškarce iz beauty salona će razveseliti čitatelje! Pretplatite se na svoj tiskani primjerak  koji je  dostupan na luksuznom papiru.I dalje smo dostupni online i na stranoj platformi za svjetske najbolje naslove Magzter!!
 
Omotna fotografija: Daniela Gračan, doktorica znanosti

Novim brojem magazina inspirirani smo ljubičastom bojom, bojom luksuza i moći, jer upravo kroz Abecedu ljepote brendiramo na tržište i tvoj brend putem tri naša jedinstvena kanala marketinga. Upravo tako, luksuzno, moćno i jedinstveno želimo da izgleda i tvoj brend.

Proljeće je stiglo, dolaze nove inspiracije za sve, od estetskih tretmana, razmišljanja o korekcijama na licu i tijelu, modnim kombinacijama, novim poslovnim aktivnostima.

Bili smo na liftingu lica nitima, znamo gdje su najbolji tretmani kojima možete oblikovati svoje lice i tijelo za nadolazeću sezonu. Donosimo intervju sa mladom kantautoricom. I u ovom broju dr. Ivonne Žgaljardić pripremila je temu koja će te sigurno zanimati bez obzira na spol. Od ovog broja pripremili smo i kupone za popuste u partnerskim salonima ljepote,a vraćamo teme o muško ženskim odnosima!

U pretpregledu pregledajte sadržaj, klikom na kupnju otvorite broj ili se pretplatite na više brojeva….i uživajte u čitanju!

Omotna fotografija: Draženka Pleško, vlasnik brenda Abeceda ljepote

Haljina: Mirsada Jureša

Nakit: Marija Marcijuš

Foto: Antonio Abičić

Iza nas je uspješno održan 8. Festival estetike The Best of Abeceda ljepote! Kako smo i najavljivali predavanja su održali najbolji predstavnici estetske industrije, a na panel raspravi sudjelovale najbolje zvijezde iz javnog života Hrvatske. Na stranicama magazina čitajte kako je bilo. Na Festivalu smo promovirali jubilarni 20ti broj magazin u tiskanom izdanju, a od sada će svaki broj biti u tiskanom limitiranom izdanju na luksuznom papiru.
Na javnoj sceni bilo je puno događanja, dodjela nagrada, mi smo pratili natjecanje za pjesmu Eurovizije Dora 2024., i bodrili Alena Đurasa koji je osvojio visoko drugo mjesto po izboru publike. Alen Đuras sudjelovao je i na 8.Festivalu estetike, u  panel raspravi dojmljivo je govorio o sebi, svojoj kondiciji i zdravlju. Ponosni smo na još jednu mušku naslovnicu koju ukrašava upravo Alen Đuras, mladi talentirani pjevač. Što smo ga sve pitali , sasvim osobno i o karijeri pročitajte u intervjuu.
Ispred vas je novi broj magazina sa brojim tekstovima o estetici, zdravlju i puno zanimljivih izjava naših zvijezda. Od ovog broja magazin je dostupan uz simboličnu naplatu za online sadržaj i pretplatu.
 
Omotna fotografija: Alen Đuras, hrvatski pjevač 

Uvijek se posebno veselim kada je novi broj Magazina vani!! Uz ovaj broj razlog za veselje je veći jer imamo JUBILARNI 20TI BROJ, GOSPODINA NA NASLOVNICI, REDIZAJN i većina broja je u crnoj, mojoj omiljenoj boji. Veliko HVALA nacionalnom prvaku Drame HNK gospodinu Goranu Grgiću za prekrasnu naslovnicu. Diskretan, ponosan, iznimno inteligentan i dokazanog velikog glumačkog talenta, gospodin Goran Grgić rekao nam je puno o sebi, o karijeri. Osim tog zanimljivog intervjua, pripremili smo puno aktualnosti iz svijeta estetike, od naših već stalnih predstavnika prestižnih poliklinika. Ususret smo i Danu zaljubljenih, pa izdvajamo čitanu rubriku iz prošlih brojeva o muško ženskim odnosima.
Uživajte u čitanju! 

Omotna fotografija: Goran Grgić, nacionalni prvak Drame HNK
magazin broj 19

Na samom kraju godine želim zahvaliti svima koji su bili uz stvaranje brenda Abeceda ljepote i u ovoj godini. Iza nas je godina puna izazova, strepnji, težnji ka nečemu boljem. Jesmo li uspjeli? Ostavljam Vama da sami procijenite!
U ovom broju pripremili smo niz zanimljivosti a za sam kraj godine bili smo na Moulin Rouge Partiju i na premijeri Pustolova pred vratima. Kako nam je bilo pročitajte u broju!
Naslovnicu broja ukrašava prekrasna hrvatska glumica Mia Begović koja priprema još jednu kazališnu uspješnicu u svom matičnom kazalištu. Otkrila nam je i tajne svog prekrasnog izgleda! Čitajte u nastavku broja!
Sretna Vam Nova 2024.!!

Izlazak svakog novog broja posebno nas veseli. U ovom broju donosimo puno zanimljivosti jer smo imali niz aktivnosti. Bili smo na prestižnoj nagradi Hrvatskog društva dramskih umjetnika. Imali smo i svoj blagdanski event u Dugom Selu, u Kleti obitelji Bunčić družili smo se sa zvijezdama emisije i poslovnim partnerima. Bili smo i u Opatiji kod dr.Ivonne Žgaljardić i pitali sve što vas zanima o estetskim tretmanima. 

Naslovnicu broja ukrašava glumica Antonija Stanišić Šperanda, koju smo gledali u emisiji a sudjelovala je kao članica žirija nagrade hrvatskog glumišta.

Svim čitateljima želimo sretne blagdane i sretnu i uspješnu 2024.godinu!

Pred nama je već sedamnaesti broj online magazina! Naslovnica broja  pripala je mladoj diplomiranoj dramskoj umjetnici Heleni Kalinić. Glumica je, koristeći usluge našeg partnera, napravila svoj osobni makeover. Kako joj je to uspjelo, pročitajte na stanicama broja.I ovaj broj donosimo priču o parfemima i reportažu brenda Lykke kao personaliziranog nakita s parfemom. Bili smo u Opatiji, posjetili dr.Ivonne Žgaljardić koja se upravo vratila sa svjetskog kongresa međunarodne lige dermatologa i estetskih kirurga na kojem je osobno  govorila o laserski asistiranoj liposukciji. Zašto baš o toj temi i koje nam je zanimljivosti još otkrila dr.Ivonne pročitajte u broju. Znamo i tko posjeduje novi laser u estetskoj medicini.  Ako ste nešto propustili pogledati i našim emisijama, pročitajte na stranicama broja. Pratimo emisiju i partnere!
 
Omotna fotografija: Helena Kalinić,diplomirana dramska umjetnica 
U ovom broju magazina donosimo detalje sa snimanja prve ovosezonske lifestyle emisije brenda.  Tokom ljetnih mjeseci unijeli smo male promjene u image emisije, brenda a imamo i nove partnere kroz cijelu sezonu. Znamo i kada će se održati  idući, već osmi po redu, Festival estetike. Direktorica brenda Abeceda ljepote Draženka Pleško na naslovnici je broja, a tokom ljeta dala je nekoliko intervjua za medije. Detalje pročitajte na stranicama magazina koji je i digitalno povezan sa linkovima iz teksta.
 
Omotna fotografija: Draženka Pleško, direktorica brenda Abeceda ljepote
Svaki puta smo posebno ponosni na novi broj online magazina Abeceda ljepote. Ovaj puta nam je velika čast da je 
naslovnica  broja pripala je dr.med. Ivonne Žgaljardić koja je na čelu poznate i najnagrađivanije estetske poliklinike u Hrvatskoj sa sjedištem u Opatiji. U Villi Elite na Novoj cesti ova iznimna liječnica obavlja sve estetske i kirurške tretmane lica i tijela, a kompletan razgovor pronađite na stranicama magazina. Nedavno smo bili na reviji dizajnerice Mirsade Jureša, znamo i kakve su to posebne čarape i rukavice brenda Intimien,kakvi parfemi se preporučuju koristiti po ljetnim vrućinama. O muško ženskim odnosima pišemo zadnji puta. A Maja Ilčić za čitatelje je pripremila zanimljivi poklon, nađite ga  na stranici 35! Uživajte u čitanju broja!
 
Omotna fotografija: dr.med.Ivonne Žgaljardić
Centar za estetsku kirurgiju dr.Ivone Žgaljardić – Opatija
Posjetili smo Matulje i Kliniku Dentalsan. Naslovnica broja pripada vlasnici klinike dr.med.dent. Vivian Jurković, koja je osmislila koncept klinike i svoj vlastiti brend kozmetike.
Posebnost ambijenta, najsuvremenija oprema klinike, šarm i osobnost doktorice, te edukacije na svjetskoj razini spadaju u sam vrh estetskih centara. Sve o neinvazivnim estetskim tretmanima doktorice Vivian pročitajte u vrlo zanimljivom razgovoru. Tu su i naše stalne rubrike.
Do idućeg broja, želimo vam ugodno ljeto:
 
Omotne fotografije: dr.med.dent.Vivian Jurković Klinika Dentalsan Matulji 
 
S posebne naslovnice 13tog broja Magazina smiješi se atraktivna Alka Vuica. Ovaj broj ima svoju posebnost, od naslovnice, do sadržaja u kojem izdvajamo intervju sa Alkom Vuicom, modne priloge, povijest parfema, beauty savjete za žene i muškarce. Možda nekoga ljubavno inspiriramo sa već poznatom kolumnom o muško ženskim odnosima. I ovaj broj dostupan je i preko platforme Magzter!
 
Omotna fotografija: Alka Vuica, pjevačica i tekstopisac

Nismo odoljeli čaroliji muziciranja svjetski poznate violončelistice Ane Rucner  koja ukrašava naslovnicu ovog broja, a na stranicama pročitajte više o poznatoj umjetnici. Donosimo i već poznate kolumne o muškarcima, o muško ženskim odnosima. S time da smo sada krenuli od djetinjstva!! Imamo i nove teme, o parfemima, o poznatima. A bili smo i u Poliklinici Ritz! Čitajte nas! Ili pratite preko svjetski poznate platforme za časopise Magster! 

Omotna fotografija: Ana Rucner, violončistica

U ovom broju donosimo vam pregled nedavno završenog  7. Festivala estetike na kojem  smo okupili  najveća imena estetske scene sa kojima možete savršeno pripremiti svoj duh i tijelo za sezonu proljeće ljeto i nadalje.

Posebno smo ponosni na sudjelovanje legendarne jazz pjevačice i dame Zdenke Kovačiček, s kojom smo napravili i ekskluzivni intervju.
Omotna fotografija: Zdenka Kovačiček, jazz pjevačica

Posebno izdanje Magazina Abeceda ljepote namijenjeno je 7. Festivalu estetike. Sve o izlagačima o programu pronađite u katalogu.

Omotna fotografija : Antonella Malis, operna pjevačica, belcanto sopranistica

Prekrasna Antonella Malis zaštitno je lice 7.Festivala estetike Abeceda ljepote. Ekskluzivni intervju sa Antonellom pročitaje u broju magazina. Družili smo se i na eventima, ispratili jesen i sada smo u pripremama za Festival estetike. Koji događaji će ga obilježiti ?  Donosimo i zanimljivu putopisnu reportažu, beauty i modni kutak.

Omotna fotografija : Antonella Malis, operna pjevačica, belcanto sopranistica

U 80 stranica teksta pročitajte kako je bilo na 6.Festivalu estetike. Tko je od zvijezda hrvatske scene sudjelovao u Celebrity mirisnoj priči. Napravljen je hrvatski muški parfem Aristip. Kako se muškarci pripremaju za ljeto? Tko je Martina Kocijan Gulan vlasnica portala Gossip? Želite li da vam život bude lakoća, radost i slavlje, pročitajte tekst Helene Fjorović. Novosti o marketingu u ljetnoj sezoni donosi Natalija Crnički. Tko zapravo stoji iza projekta Abeceda ljepote? Sve o promicanju poduzetništva, o kozmetici JeuDerm, kako su nekad mirisali parfemi i koja je zapravo cijena ljubavi uz niz drugih zanimljivih članaka pročitajte u ovom broju.

Omotna fotografija : Draženka Pleško, direktor i urednik

Promijenili smo dizajn, povećali broj zanimljivih tema i stranica! Bili smo kod Bojana Jambrošića i saznali sve o njegovoj beauty rutini. Bili smo i u prvom salonu za muškarce. Posjetili smo modne salone Botun i Vibela Dizajn. Natalija Crnički daje čak 10 marketinških trendova za salone ljepote! Što je trend: prirodna ili sintetska kozmetika? A koje su zvijezde bile u emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote pročitajte u novom broju magazina. I naravno naša kolumnistica ima nove ljubavne probleme!!

Omotna fotografija: Dominik Tvorek, Mister Turizma 2021.

Donosimo reportaže sa završenog Festivala estetike Abeceda ljepote. Na kojim se predavanjima tražilo mjesto više, kako je bilo na kongresu Muškarci-zdravlje-antiageing, a kako na MasterClassu iz parfumeristike. Sve o trendovima makeupa rekla nam je Amadea Krajnović holistička make up artistica. Razgovarali smo sa dr.Matijom Miletićom kako do savršenih očiju. A o svom radu rekli su nam i: dr.Toni Visković, dr.Josip Zekić, dr. Maria Škornjak, dr.Diana Plazonić, dr.Vlaho Šapro. Upoznajte se i sa linijom Linerase. Nova kolumna je na stranicama!

Omotne fotografije: Bojan Jambrošić, glazbenik.

Počela je organizacija 5. Festivala estetike Abeceda ljepote. Tema kongresa je Muškarci u estetici, pa smo i ovaj broj posvetili „muškim“ zanimanjima; frizer, parfumer, doktor. Imamo i prvu mušku naslovnicu. Kraj ljeta je, kako najbolje iskoristiti vikende u prirodi i zaštititi kožu na suncu. Nismo propustili ni poduzetnički kutak. A profesorica i poduzetnica Natalija Crnički ima zanimljivu temu o marketingu. Od ovog broja na stranicama magazina čitajte i kolumnu posvećenu muško – ženskim odnosima.

Omotne fotografije: Tomislav Vrbanec, parfumer Institute of Perfumery d.o.o. Čakovec

Bili smo u Dubrovniku u luksuznom centru za estetiku. Posjetili smo i dvorac Trakoščan. Ako volite luksuzna putovanja u ovom broju saznajte kako upoznati Hrvatsku u drugačijem svjetlu. Mi imamo svoj parfema! Kako da i vi napravite svoj saznajte na stranicama magazina, te kako razmišljaju u Hrvatskoj Parfemskoj Kući. Zavirili smo u poduzetnički kutak i znamo kako da svoj posao pretvorite u franšizu.

Omotne fotografije: Maja Curavić, profesorica matematike, model, Miss Multiverse/prva pratilja svijeta.

Pročitajte prvi online magazin Abeceda ljepote u kojem imamo i kratku retrospektivu dosadašnjih partnera Festivala, ali i neke nove zanimljive priče, rubrike. Nekoliko prvih brojeva izdano je u tiskanom obliku za Festival estetike. Zato je prvi online broj označen sa Broj 3. U ovom broju razgovarali smo sa frizerom Ivicom Zanettiem, doktoricom Mariom Škornjak. Silva Stojanović Style maker, manager i osnivač MAKE UP UČILIŠTA, upoznala nas je sa nadolazećim trendovima. Bili smo u parfemskoj kući na mirisnim razgovorima i saznali što je to online škola za izradu parfema.

Omotne fotografije: Paula Srdarev Miss turizma Hrvatske 2019 Miss Tourism World 2019 – Model of the World 2019.

PRETPLATITE SE NA MAGAZIN ABECEDA LJEPOTE

4 BROJA GODIŠNJE cijena 10,6 €

Postani dio Abeceda ljepote i oglasi se u magazinu.

Informacije

UVJETI KORIŠTENJA

KONTAKT

IMPRESSUM

Uredništvo:
Abeceda ljepote j.d.o.o.
Ruščenica 37, 10 040 Zagreb
Izdavač: Glavna urednica : Draženka Pleško

Abeceda ljepote j.d.o.o.
www.abecedaljepote.hr
magazin@abecedaljepote.hr
ISSN 2787-8015.
Periodika : tromjesečno

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: