Tv emisija

Neka tvoj brend bude prava zvijezda

 Izvorni naziv emisije: CELEBRITY MAKEOVER BY ABECEDA LJEPOTE

TEMA EMISIJE: celebrity lifestyle emisija, reklamiranje proizvoda i usluga sponzora emisije uz poznata osobe. Mogućnosti: od promjene imagea poznate osobe ( uključuje prijedlog i promjenu frizure, načina šminkanja, njege kože lica i tijela, pronalazak najboljeg stila odijevanja, asesoara, opuštanje gošće ili gosta u jednoj od najboljih wellness oaza …) do intervjua ili spota prema konceptu sponzora i gosta
GLAVNA SKUPINA: ženska populacija 25 +
GLAVNA PODSKUPINA: muška populacija 25 +
MARKETIRANJE: TV, digitalne i internet platforme, YouTube kanali, Facebook,  Instagram,  web stranica, online i tiskani magazin Abeceda ljepote
U emisiji radi ugledni tim stručnjaka u voditeljskoj ulozi je urednica emisije Draženka Pleško ujedno i vlasnica poznatog   hrvatskog Festivala estetike Abeceda ljepote

U tri sezone imali smo 84 zvijezde hrvatske javne scene, napravili smo preko 120 emisija, 580 YouTube zapisa i više od 9000 televizijskih minuta.

Rezerviraj svoje minute, klikom na link iskoristi ljetni popust  na emitiranje!

Treća sezona

PRODUKCIJA

Emitiranje ide na Z1 TV u tri termina: premijera četvrtkom u 22,45 reprize petkom u 18,30 i nedjeljom u 8,00. Emitiranje sezone traje ukupno 9 mjeseci počevši od sredine rujna do kraja lipnja. Tijekom treće sezone emitiranja u gostima smo imali 34 zvijezde hrvatske javne scene, glumaca, pjevača, influensera, voditelja. Sponzori i partneri emisije su poznati hoteli, wellness centri, poliklinike, restorani, modni saloni, kozmetičke kuće. Od nedavno emisija se emitira i na internetskoj televiziji Televizija Zelina i partneri.

 

Druga sezona

GLEDANOST

Svaka emisija postiže gledanost i na digitalnim platformama i YouTube kanalu, što je ukupno 500.000 + po emisiji. Emisija je dostupna na YouTube kanalu Z1 Televizije te na vlastitom kanalu na kojem postoji 580 + videozapisa, 3.700.000 + digitalnih pojavljivanja.

Naše brojke i dugogodišnja tradicija jamči vam odlično i luksuzno pozicioniranje na tržištu.

Prva sezona

Komentari Partnera

dr.Ivonne Žgaljardić Centar estetske kirurgije dr.Ivonne Žgaljardić
Read More
" Na vrlo inovativan način kreirana je promocija mog Centra estetske kirurgije. Kroz TV emisiju Abeceda ljepote dobila sam priliku gledateljima približiti sve prednosti i mane pojedinih zahvata u estetskoj kirurgiji.Festival estetike dodatni je benefit za estetske centre i klijente na koji ću opet rado doći."
Žaklina Medica Mens Choice No1
Read More
" Hvala Abecedi ljepote što ste me pozvali da ja i moj brend budemo dio vaše priče o ljepoti i omogućili mi da kroz emisiju Celebrity makeover uljepšam neke od naših poznatih zvijezda. I nadam se da su moje kolumne u magazinu pomogle vašim muškim čitateljima i da su im bar malo približile važnost muške njege. Radujem se ponovnom pisanju kolumna s kojima uskoro krećemo jer zaista imam puno toga za podijeliti sa vašom publikom. Promoviranjem kroz vaše kanale moj salon Men’s choice no.1 a i ja osobno smo dobili puno na izgradnji našeg image-a i dobivanju novih pratitelja naših kanala te samim tim i nove klijente. I zato još jednom hvala Vam" .
Elvita Škorić Frizerski salon Elvita
Read More
" Reklama i sam rad povećavaju naš obujam posla tako da smo morali proširiti prostor i dodati usluge kako bi naše klijentice bile kompletno uređene".
Helena Fjorović Linea Snella centar Prečko
Read More
" Sve preporuke. Snimili smo jako puno gledanih emisija. Draženka je susretljiva, draga i profesionalna".
Antonio Abičić influenser
Read More
" Odličan brend, razne kvalitetne usluge i sadržaj 🙂
Kristina VezajBellissima Osijek
Read More
Hvala Abecedi ljepote što ste dugi niz godina uz nas, pratite i podržavate naše uspjehe i novitete a mi vam samo od ❤️ možemo reći HVALA - bez vas to ne bi bio ŠOU
Previous
Next

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: