MAGAZIN ABECEDA LJEPOTE

Novi broj Magazina Abeceda ljepote kojeg smo dodatno prilagodili svih zahtjevima online  magazina kako bismo imali uvjete za dobivanje ISSN broja.

Prethodna dva broja imaju naziv Abeceda ljepote, ali od sada je puni naziv vašeg omiljenog štiva iz estetske djelatnosti : Magazin Abeceda ljepote. Dalje nastavljamo sa brojem 5, a u kojem donosimo niz  aktualnih zanimljivosti ljeta, te najčitanije članke iz prethodnih brojeva.

Poseban naglasak stavili smo na pripremu 5.jubilarnog Festivala estetike koji će se održati 11. i 12.9. u Zagrebu i to poštivajući sve propisane  epidemiološke mjere i u  „ corona free zoni „ .

Tema ovog Festivala prilagođena je MUŠKARCIMA U ESTETICI , a o detaljima Festivala pročitajte u tekstovima koji slijede.

I naslovnicu Magazina prilagodili smo NJEMU, gospodinu Tomislavu Vrbancu parfumeru Hrvatske Parfemske Kuće, kao pripremu za ovogodišnju temu Festivala. Također, corona poslovnu godinu rad firme Abeceda ljepote temeljio se na online školama za izradu parfema, pa je naslovnica zaslužena.

Impresum

Uredništvo:

Abeceda ljepote j.d.o.o. Ruščenica 37

10 040 Zagreb

www.abecedaljepote.hr

info@abecedaljepote.hr

Draženka Pleško

Izdavač i grafička priprema:

ISSN 2787-8015

Abeceda ljepote j.d.o.o. Zagreb

Omotne fotografije:

Tomislav Vrbanec, parfumer

Institute of Perfumery d.o.o. Čakovec

Periodika : tromjesečno

U novom proljetnom broju Magazina Abeceda ljepote pripremili smo niz savjeta kako u krizi koja je svepristuna nastaviti normalno funkcionirati, kako iskoristiti vrijeme
kojega imamo ponekad i previše samo za sebe i uložiti u svoje znanje. Uz naše stalne partnere dr.Mariu Škornjak, majstora frizera Ivicu Zanettia i parfumera Tomislava Vrbaneca, čitajte i naše druge zanimljive članke i razgovore. Inovativna kozmetička njega, najprodavaniji brend francuske kozmetike za estetske salone stigao je i u Hrvatsku. Izdravajmo poseban prilog. Posebno smo ponosni na omotne fotografije proljetnog broja koje ukrašava lice prekrasne Maje Curavić profesorice matematike, model, Miss Multiverse/prva pratilja
svijeta! Pročitajte intervju !

Prelistajte prvi Online magazin Abeceda ljepote u kojem imamo i kratku retrospektivu dosadašnjih partnera Festivala, ali i neke nove zanimljive priče, rubrike.
Magazin svake godine imamo u tiskanom izdanju za posjetitelje Festivala, no ove godine prvi puta imamo online izdanje.
Prilagođavamo se na nove uvjete rada, te putem raznih online platformi povezujemo klijente distributer – salon. Magazin Abeceda ljepote izlaziti će 4 puta godišnje i to : zima, proljeće, ljeto i jesen. Isti će biti promoviran na društevnim mrežama, youtube kanalu, newsletterima i kroz TV emisiju Abeceda ljepote .
Ako želite svoj oglas u online Magazinu Abeceda ljepote kontaktirajte nas putem kontakt obrasca.
Budite dostupni online preko raznih kanala naših oglašavanja.

    Veličina oglasa

    Slike