Besplatna izdanja Magazina

Uvijek se posebno veselim kada je novi broj Magazina vani!! Uz ovaj broj razlog za veselje je veći jer imamo JUBILARNI 20TI BROJ, GOSPODINA NA NASLOVNICI, REDIZAJN i većina broja je u crnoj, mojoj omiljenoj boji. Veliko HVALA nacionalnom prvaku Drame HNK gospodinu Goranu Grgiću za prekrasnu naslovnicu. Diskretan, ponosan, iznimno inteligentan i dokazanog velikog glumačkog talenta, gospodin Goran Grgić rekao nam je puno o sebi, o karijeri. Osim tog zanimljivog intervjua, pripremili smo puno aktualnosti iz svijeta estetike, od naših već stalnih predstavnika prestižnih poliklinika. Ususret smo i Danu zaljubljenih, pa izdvajamo čitanu rubriku iz prošlih brojeva o muško ženskim odnosima.
Uživajte u čitanju! 

Omotna fotografija: Goran Grgić, nacionalni prvak Drame HNK
magazin broj 19

Na samom kraju godine želim zahvaliti svima koji su bili uz stvaranje brenda Abeceda ljepote i u ovoj godini. Iza nas je godina puna izazova, strepnji, težnji ka nečemu boljem. Jesmo li uspjeli? Ostavljam Vama da sami procijenite!
U ovom broju pripremili smo niz zanimljivosti a za sam kraj godine bili smo na Moulin Rouge Partiju i na premijeri Pustolova pred vratima. Kako nam je bilo pročitajte u broju!
Naslovnicu broja ukrašava prekrasna hrvatska glumica Mia Begović koja priprema još jednu kazališnu uspješnicu u svom matičnom kazalištu. Otkrila nam je i tajne svog prekrasnog izgleda! Čitajte u nastavku broja!
Sretna Vam Nova 2024.!!

Izlazak svakog novog broja posebno nas veseli. U ovom broju donosimo puno zanimljivosti jer smo imali niz aktivnosti. Bili smo na prestižnoj nagradi Hrvatskog društva dramskih umjetnika. Imali smo i svoj blagdanski event u Dugom Selu, u Kleti obitelji Bunčić družili smo se sa zvijezdama emisije i poslovnim partnerima. Bili smo i u Opatiji kod dr.Ivonne Žgaljardić i pitali sve što vas zanima o estetskim tretmanima. 

Naslovnicu broja ukrašava glumica Antonija Stanišić Šperanda, koju smo gledali u emisiji a sudjelovala je kao članica žirija nagrade hrvatskog glumišta.

Svim čitateljima želimo sretne blagdane i sretnu i uspješnu 2024.godinu!

Pred nama je već sedamnaesti broj online magazina! Naslovnica broja  pripala je mladoj diplomiranoj dramskoj umjetnici Heleni Kalinić. Glumica je, koristeći usluge našeg partnera, napravila svoj osobni makeover. Kako joj je to uspjelo, pročitajte na stanicama broja.I ovaj broj donosimo priču o parfemima i reportažu brenda Lykke kao personaliziranog nakita s parfemom. Bili smo u Opatiji, posjetili dr.Ivonne Žgaljardić koja se upravo vratila sa svjetskog kongresa međunarodne lige dermatologa i estetskih kirurga na kojem je osobno  govorila o laserski asistiranoj liposukciji. Zašto baš o toj temi i koje nam je zanimljivosti još otkrila dr.Ivonne pročitajte u broju. Znamo i tko posjeduje novi laser u estetskoj medicini.  Ako ste nešto propustili pogledati i našim emisijama, pročitajte na stranicama broja. Pratimo emisiju i partnere!
 
Omotna fotografija: Helena Kalinić,diplomirana dramska umjetnica 
U ovom broju magazina donosimo detalje sa snimanja prve ovosezonske lifestyle emisije brenda.  Tokom ljetnih mjeseci unijeli smo male promjene u image emisije, brenda a imamo i nove partnere kroz cijelu sezonu. Znamo i kada će se održati  idući, već osmi po redu, Festival estetike. Direktorica brenda Abeceda ljepote Draženka Pleško na naslovnici je broja, a tokom ljeta dala je nekoliko intervjua za medije. Detalje pročitajte na stranicama magazina koji je i digitalno povezan sa linkovima iz teksta.
 
Omotna fotografija: Draženka Pleško, direktorica brenda Abeceda ljepote
Svaki puta smo posebno ponosni na novi broj online magazina Abeceda ljepote. Ovaj puta nam je velika čast da je 
naslovnica  broja pripala je dr.med. Ivonne Žgaljardić koja je na čelu poznate i najnagrađivanije estetske poliklinike u Hrvatskoj sa sjedištem u Opatiji. U Villi Elite na Novoj cesti ova iznimna liječnica obavlja sve estetske i kirurške tretmane lica i tijela, a kompletan razgovor pronađite na stranicama magazina. Nedavno smo bili na reviji dizajnerice Mirsade Jureša, znamo i kakve su to posebne čarape i rukavice brenda Intimien,kakvi parfemi se preporučuju koristiti po ljetnim vrućinama. O muško ženskim odnosima pišemo zadnji puta. A Maja Ilčić za čitatelje je pripremila zanimljivi poklon, nađite ga  na stranici 35! Uživajte u čitanju broja!
 
Omotna fotografija: dr.med.Ivonne Žgaljardić
Centar za estetsku kirurgiju dr.Ivone Žgaljardić – Opatija
Posjetili smo Matulje i Kliniku Dentalsan. Naslovnica broja pripada vlasnici klinike dr.med.dent. Vivian Jurković, koja je osmislila koncept klinike i svoj vlastiti brend kozmetike.
Posebnost ambijenta, najsuvremenija oprema klinike, šarm i osobnost doktorice, te edukacije na svjetskoj razini spadaju u sam vrh estetskih centara. Sve o neinvazivnim estetskim tretmanima doktorice Vivian pročitajte u vrlo zanimljivom razgovoru. Tu su i naše stalne rubrike.
Do idućeg broja, želimo vam ugodno ljeto:
 
Omotne fotografije: dr.med.dent.Vivian Jurković Klinika Dentalsan Matulji 
 
S posebne naslovnice 13tog broja Magazina smiješi se atraktivna Alka Vuica. Ovaj broj ima svoju posebnost, od naslovnice, do sadržaja u kojem izdvajamo intervju sa Alkom Vuicom, modne priloge, povijest parfema, beauty savjete za žene i muškarce. Možda nekoga ljubavno inspiriramo sa već poznatom kolumnom o muško ženskim odnosima. I ovaj broj dostupan je i preko platforme Magzter!
 
Omotna fotografija: Alka Vuica, pjevačica i tekstopisac

Nismo odoljeli čaroliji muziciranja svjetski poznate violončelistice Ane Rucner  koja ukrašava naslovnicu ovog broja, a na stranicama pročitajte više o poznatoj umjetnici. Donosimo i već poznate kolumne o muškarcima, o muško ženskim odnosima. S time da smo sada krenuli od djetinjstva!! Imamo i nove teme, o parfemima, o poznatima. A bili smo i u Poliklinici Ritz! Čitajte nas! Ili pratite preko svjetski poznate platforme za časopise Magster! 

Omotna fotografija: Ana Rucner, violončistica

U ovom broju donosimo vam pregled nedavno završenog  7. Festivala estetike na kojem  smo okupili  najveća imena estetske scene sa kojima možete savršeno pripremiti svoj duh i tijelo za sezonu proljeće ljeto i nadalje.

Posebno smo ponosni na sudjelovanje legendarne jazz pjevačice i dame Zdenke Kovačiček, s kojom smo napravili i ekskluzivni intervju.
Omotna fotografija: Zdenka Kovačiček, jazz pjevačica

Posebno izdanje Magazina Abeceda ljepote namijenjeno je 7. Festivalu estetike. Sve o izlagačima o programu pronađite u katalogu.

Omotna fotografija : Antonella Malis, operna pjevačica, belcanto sopranistica

Prekrasna Antonella Malis zaštitno je lice 7.Festivala estetike Abeceda ljepote. Ekskluzivni intervju sa Antonellom pročitaje u broju magazina. Družili smo se i na eventima, ispratili jesen i sada smo u pripremama za Festival estetike. Koji događaji će ga obilježiti ?  Donosimo i zanimljivu putopisnu reportažu, beauty i modni kutak.

Omotna fotografija : Antonella Malis, operna pjevačica, belcanto sopranistica

U 80 stranica teksta pročitajte kako je bilo na 6.Festivalu estetike. Tko je od zvijezda hrvatske scene sudjelovao u Celebrity mirisnoj priči. Napravljen je hrvatski muški parfem Aristip. Kako se muškarci pripremaju za ljeto? Tko je Martina Kocijan Gulan vlasnica portala Gossip? Želite li da vam život bude lakoća, radost i slavlje, pročitajte tekst Helene Fjorović. Novosti o marketingu u ljetnoj sezoni donosi Natalija Crnički. Tko zapravo stoji iza projekta Abeceda ljepote? Sve o promicanju poduzetništva, o kozmetici JeuDerm, kako su nekad mirisali parfemi i koja je zapravo cijena ljubavi uz niz drugih zanimljivih članaka pročitajte u ovom broju.

Omotna fotografija : Draženka Pleško, direktor i urednik

Promijenili smo dizajn, povećali broj zanimljivih tema i stranica! Bili smo kod Bojana Jambrošića i saznali sve o njegovoj beauty rutini. Bili smo i u prvom salonu za muškarce. Posjetili smo modne salone Botun i Vibela Dizajn. Natalija Crnički daje čak 10 marketinških trendova za salone ljepote! Što je trend: prirodna ili sintetska kozmetika? A koje su zvijezde bile u emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote pročitajte u novom broju magazina. I naravno naša kolumnistica ima nove ljubavne probleme!!

Omotna fotografija: Dominik Tvorek, Mister Turizma 2021.

Donosimo reportaže sa završenog Festivala estetike Abeceda ljepote. Na kojim se predavanjima tražilo mjesto više, kako je bilo na kongresu Muškarci-zdravlje-antiageing, a kako na MasterClassu iz parfumeristike. Sve o trendovima makeupa rekla nam je Amadea Krajnović holistička make up artistica. Razgovarali smo sa dr.Matijom Miletićom kako do savršenih očiju. A o svom radu rekli su nam i: dr.Toni Visković, dr.Josip Zekić, dr. Maria Škornjak, dr.Diana Plazonić, dr.Vlaho Šapro. Upoznajte se i sa linijom Linerase. Nova kolumna je na stranicama!

Omotne fotografije: Bojan Jambrošić, glazbenik.

Počela je organizacija 5. Festivala estetike Abeceda ljepote. Tema kongresa je Muškarci u estetici, pa smo i ovaj broj posvetili „muškim“ zanimanjima; frizer, parfumer, doktor. Imamo i prvu mušku naslovnicu. Kraj ljeta je, kako najbolje iskoristiti vikende u prirodi i zaštititi kožu na suncu. Nismo propustili ni poduzetnički kutak. A profesorica i poduzetnica Natalija Crnički ima zanimljivu temu o marketingu. Od ovog broja na stranicama magazina čitajte i kolumnu posvećenu muško – ženskim odnosima.

Omotne fotografije: Tomislav Vrbanec, parfumer Institute of Perfumery d.o.o. Čakovec

Bili smo u Dubrovniku u luksuznom centru za estetiku. Posjetili smo i dvorac Trakoščan. Ako volite luksuzna putovanja u ovom broju saznajte kako upoznati Hrvatsku u drugačijem svjetlu. Mi imamo svoj parfema! Kako da i vi napravite svoj saznajte na stranicama magazina, te kako razmišljaju u Hrvatskoj Parfemskoj Kući. Zavirili smo u poduzetnički kutak i znamo kako da svoj posao pretvorite u franšizu.

Omotne fotografije: Maja Curavić, profesorica matematike, model, Miss Multiverse/prva pratilja svijeta.

Pročitajte prvi online magazin Abeceda ljepote u kojem imamo i kratku retrospektivu dosadašnjih partnera Festivala, ali i neke nove zanimljive priče, rubrike. Nekoliko prvih brojeva izdano je u tiskanom obliku za Festival estetike. Zato je prvi online broj označen sa Broj 3. U ovom broju razgovarali smo sa frizerom Ivicom Zanettiem, doktoricom Mariom Škornjak. Silva Stojanović Style maker, manager i osnivač MAKE UP UČILIŠTA, upoznala nas je sa nadolazećim trendovima. Bili smo u parfemskoj kući na mirisnim razgovorima i saznali što je to online škola za izradu parfema.

Omotne fotografije: Paula Srdarev Miss turizma Hrvatske 2019 Miss Tourism World 2019 – Model of the World 2019.

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: