10.2.2024. ZAGREB HOTEL MOVENPICK

THE BEST OF Abeceda ljepote

8.Festival estetike, pod nazivom “The Best of Abeceda ljepote”, održat će se 10. veljače 2024. u luksuznom okruženju hotela Mövenpick u Zagrebu.

Festival počinjemo panel raspravom na temu “Njegovan izgled moja je obaveza prema publici”, gdje će svoje iskustvo podijeliti i nacionalni prvak Hrvatskog narodnog kazališta gospodin Goran Grgić, glumice  Barbara Vicković, Mitra Zečević, Antonija Stanišić Šperanda pjevač Alen Đuras te doktorica Vivian Jurković.  Panel moderira Anja Alavanja Viljevac.

Najbolji predstavnici estetske industrije predstavit će kongres s temama prilagođenim svima, bez obzira na spol i zanimanje. Poseban naglasak bit će stavljen na face lifting, sve traženiji tretman za kućnu i profesionalnu primjenu. Seka Zebić će na modelu prikazati fascinantnu gimnastiku lica, otkrivajući tajne besprijekornog izgleda.

Upoznat ćemo i dr. Ivonne Žgaljardić, vlasnicu najnagrađivanije estetske Poliklinike u Hrvatskoj i šire, koja će podijeliti svoje stručno znanje i iskustvo.

Helena Fjorović u svom predavanju reći  će kako pojednostaviti život i održavati zdravu prehranu, a dr. med. Mirjana Semenić Rutko objasniti će  personaliziranu suplementaciju baziranu na testu.

Posjetiteljima je ulaz moguć uz akreditacije, u cijenu je uključeno sudjelovanje na tomboli i poklon bon za tretman lica koji će se podijeliti na kraju programa Festivala.

Vidimo se na najljepšem događaju godine!

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

KOD ZA POPUST: Estetika

RASPORED I PROGRAM FESTIVALA MOŽETE VIDJETI OVDJE

SUDJELUJU

gernetic

MEDIJSKI PRATE

celebrity makeover