Koncept Festivala Estetike

Festival estetike već duži niz godina pomaže brendovima da se pozicioniraju na tržite i predstave svoje proizvode i usluge. Cilj nam je ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih posjetitelja. Naglasak stavljamo na profesionalnu ponudu, top linije tretmana, proizvoda i opreme za njegu lica i tijela. Predavanja i radionice na Festivalu su koncipirana s fokusom na edukaciju i usavršavanje novih nadolazećih trendova u beauty svijetu. Ponudite svojim klijentima nove usluge i time privucite nove korisnike i ojačajte svoje poslovanje. Povežite svoje poslovanje s novim partnerima iz kozmetičkog, frizerskog i distributerskog područja.

PROFESIONALCI NA JEDNOM MJESTU

Festival estetike okuplja renomirana imena iz svih područja estetske i beauty industrije. Koristite znanja mnogih profesionalaca koji će se predstaviti na Festivalu i od najboljih saznajte trendove u šišanju, make up-u, nail artu, kozmetičkim i estetskim tretmanima. Naši klijenti najčešće su: kozmetičke kuće, saloni ljepote, frizerski saloni, Make Up vizažisti, Nail art dizajneri, poliklinike estetske kirurgije i dr.

POSTANI DIO
ABECEDE LJEPOTE

Profesionalac ste – pokušali ste svoj brend reklamirati već na mnogo načina i niste našli pravi? Predstavite se na drugačiji način. Koristite naše VIP radionice i SAMI KREIRAJTE SVOJ NASTUP.

Posjetitelj ste – neka Festival estetike bude nezaobilazno mjesto. Ne propustite brojne profesionalce na jednom mjestu, njihove savjete za lijep i zdrav izgled. Uz to iskoristite i sajamske popuste.

Arhiva Festivala

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: