Arhiva magazina

Magazin “ Abeceda ljepote “ jedini je magazin za estetiku koji donosi ekskluzivu najnovijih estetskih  trendova u Hrvatskoj i izvan nje, a povezan je sa poslovnim aktivnostima za aktivno promicanje  poslovanja beauty i estetske industrije. Čitatelji su uglavnom visokoobrazovani, više i visoke platežne  moći koji vole živjeti zdravo i znaju da je izgled bitan dio svakodnevice, prosječne dobi 25 do 55 godina.

Ciljna grupa čitatelja su  kozmetičari, frizeri, pedikeri, wellness terapeuti, vlasnici poliklinika, salona ljepote i frizerskih salona, te svi zaljubljenici u kozmetiku i ljepotu.Stalne rubrike estetika lica i tijela, parfemi, njega kose, make up, nail art, kozmetička njega lica, kod zubara, kod ginekologa, izlog, modni trendovi. Povremene rubrike wellness&SPA, toplice, najnoviji trendovi u Hrvatskoj, intervjui sa poznatim osobama. Posebnosti magazina originalni tekstovi, stručni suradnici i partneri, konstantno napredovanje u skladu s trendovima, ekskluzivnost informacija.

Pogodnosti za oglašivače

Mogućnost kupona za kodom za popust na proizvode ili usluge vašeg brenda te spominjanje u TV emisiji Abeceda ljepote nakon izlaska broja. Naše kvalitete su i tisak na luksuznom papiru. Tiskani sadržaj dostupan je samo za pretplatnike, po pretplati primit ćete svaki broj na svoju adresu. Sadržaj online broja dostupan je na uz naplatu.

Online magazin je linkovima direktno povezan sa TV emisijom i time jedinstven na tržištu.

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: