7. Festival estetike Abeceda ljepote

Održan je 7.Festival estetike

Zanimljive radionice, paneli i izglagači privukli su brojne posjetitelje

 

U hotelu Dubrovnik u Zagrebu održan je sedmi po redu Festival estetike Abeceda ljepote.

“Organizacijom ovog događaja želja nam je bila približiti posjetiteljima estetske tretmane, njihove prednosti  i mane, upozoriti ih na potencijalne rizike, ali i uputiti  u najnovije metode, tretmane, na doktore i klinike na uljepšavanje”, izjavila je direktorica Festivala estetike Draženka Pleško.

Tijekom dva dana festivala organizirana su i razna predavanja, predstavljeni najnoviji frizerski trendovi, paneli o zdravoj prehrani i mršavljenju, predavanja o temama poput drugačijeg i zdravijeg pristupa životu. Specifičnost ovogodišnjeg festivala bila je make-up radionica na temu “specijalni efekti Zombi SFX” čiji je cilj bio produbljivanje postojećih i stjecanje novih znanja u izradi specijalnih efekata kod šminkanja poput izrade rana i samostalnog izrađivanja protetike koju je vodila Maša Mihaljčić. Dr. Maria Škornjak predavala je o novoj generaciji kolagen niti s peptidima kolagena, proteinom s učinkom botoxa, proteinima svile, probioticima i beta glukanom, a Danijela Jelić govorila je o upotrebi čistih ulja i bojanju kose prirodnim pigmentima.

Posebnu pozornost privukao je panel Žena-zvijezda-poduzetnica na kojem su

jazz pjevačica Zdenka Kovačiček, sopranistica Antonella Malis, marketinška stručnjakinja Martina Kocijan – Gulan, bivša Miss Universe i menadžerica Ivana Delač, poduzetnica Helena Fjorović te Ivana Radić, predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena razgovarale o svojim poslovnim uspjesima, izazovima suvremene žene i roditeljstvu , prednostima privatnog poduzetništva , samopouzdanju i estetskim tretmanima.

Događanje nisu propustile niti hrvatske filmske, televizijske i kazališne glumice Ana Vilenica, Barbara Vicković i Mirna Mihelčić.

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: