BRISTOL HOTEL U OPATIJI IMA POVIJESNI ŠTIH

Hotel Bristol u Opatiji s 4 zvjezdice je bivši carski hotel smješten u centru Opatije. Izgrađen je 1906. u karakterističnom stilu iz razdoblja Habsburgovaca i predivno se uklapa u atraktivnu vizuru najstarije turističke destinacije na Jadranu. More, mediteranska klima i okolne planine čine Opatiju i Kvarnerski zaljev popularnim destinacijama od samog početka – ljeti i zimi.

Svijetla i pristupačna unutrašnjost s vješto smještenim drvenim naglascima i drvenim materijalima slažu se s elegantnom fasadom iz doba Habsburgovaca na najbolji mogući način. Uživajte u pogledu na Jadransko more s jednog od naših romantičnih balkona ili na Angiolina vrtove inspirirane klasikom. Ili uživajte u opuštajućoj kupki u ekskluzivnoj kupaonici, posebno dizajniranoj baš za naš hotel.

DIZAJNIRAN JEDNOSTAVNOŠĆU, luksuzni Hotel Bristol u Opatiji pažljivo je obnovljen i zrači carskom austro-ugarskom arhitekturom s balkonima od kovanog željeza i nevjerojatnom unutrašnjošću.

Pogledajte, bili smo sa Miom Begović;

Pogledajte, bili smo sa Tinom Vukov;

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je