S nama je bila i Riječanka Tina Vukov

Krajem godine imala sam čast u emisiji imati i pjevačicu Tinu Vukov. Mladu talentiranu Riječanku pozvala sam na ručak u hotel Bristol u Opatiji gdje smo ugodno razgovarale.

” Predivno je u hotelu Bristol, predivno je uređen, volim doći ovdje, jedan od najboljih hotela u Opatiji,ima starinsku gospodsku atmosferu. Sviđa mi se i hrana i vrlo lijepo su nas ugostili”. na početku razgovora rekla je Tina.

Što voliš jesti i kako održavaš svoju liniju?

Nastojim biti umjerena u jelu, jedem sve što želim ne odričem se ničega, ali nastojim biti umjerena. Volim voće i povrće u zadnje vrijeme, meso manje, volim i ribu.Ključ dobre linije je u umjerenosti i treba znati što tijelo voli što ne. Dobra je i tjelovježba.

Kako provodiš slobodno vrijeme?

S prijateljicama! Odemo na kavu, družimo se, volimo prošetati uz more. To je zdravo. Volim mir i intimna druženja. Ovdje u hotelu Bristol ima odlična ponuda kave i kolača, svakako nam je to jedna od sljedećih postaja za posjetiti.

Velika si pjevačica i umjetnica, dugo te na sceni nema a kada se pojaviš tvoje pjesme postaju hitovi, što se i sada ponovilo. Kako to uspijevaš?

Tako je uvijek sa mnom. Sa četrnaest godina potpisala sam ugovor sa Croatia Recordsom i to je možda bilo prerano. Zato su i došle pauze koje su mi trebale.Imala sam sreću da sam u toj dobi surađivala sa Robertom Funčićem koji je napisao moj prvi album Tuga dolazi kasnije i II treno per Genova koje su meni dale status i temelj za dalje. Pjesme se i danas pjevaju i imala sam sreću da sam si napravila ime u tako ranoj dobi. Pauze su mi bile potrebne.Kad se pojavim isto tako  nailazim na odobravanje publike vidim da se publici sviđa što radim a to mi je neizmjerno drago. Sada je došla zadnja pjesma Pogled sa novim autorskim timom s kojim sam i ja i publika zadovoljna.

Nagrađivana si i Porinima!

Da,2007. godine dobila sam Porina za debitantsku i vokalnu izvedbu.

Kakav je tvoj modni izričaj.

Nedavno si zabljesnula izlaskom u crvenom odjelu i bijelim tenisicama.

Najviše volim nositi udobnu obuću pa sam stavila bijele tenisice. Ljudima je to privuklo pozornost jer je neobična kombinacija. Ali mislim da je to danas moderno i da djevojke nose tenisice na odjela.

Za zadnjom pjesmom drastično si promijenila stil i image.

Krenula sam sa novim autorskim timom, to su dvije vrsne autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek.Surađuju sa brojnim našim izvođačima, iza sebe imaju bogatu karijeru a producent i aranžer je Ivo Popevski. Nova pjesma Pogled je dobro primljena kod publike. Radimo dalje, izašla je i Božićna pjesma ” Samo želim ” . To je ujedno moja prva autorska pjesma na kojoj sam sudjelovala i jako sam ponosna na to.

Prvi puta pjevala sam i na Božićnom koncertu Božić u Ciboni.

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je