Glumica Mia Begović u razgovoru najavila da priprema još jednu nevjerojatnu uspješnicu

Diva hrvatskog glumišta Mia Begović, glumom se bavi od 1986. godine iza nje su nezaboravne filmske, kazališne i televizijske uloge, lijepi ali i oni teški životni trenuci iz kojih je izvukla snagu, danas na život gleda vedro, veselo i izgleda sjajno. Mia početkom godine slavi rođendan, a u prvoj polovici godine najavljuje još jednu svoju uspješnicu. Prekrasnoj glumici na stasu bi pozavidjele mnoge dame pa nam je otkrila tajne svog izgleda.

Mia, nedavno sam gledala Vašu predstavu “Sve što sam prešutjela” i vrlo ugodno ste me iznenadili svojim temperamentom, šarmom, tekstom i energijom. Čestitam !
Hvala! Ponosna sam na predstavu jer sam tu i spisateljica i redateljica i govorim o puno stvari iz života. Jako mi je predstava bitna. Bila je i na mnogim festivalima, u zemlji i inozemstvu, okrunjena je glavnom nagradom na Međunarodnom festivalu monodrama, puni dvorane, tako da sam imala po dvije predstave u Dubrovniku i Mostaru, a igram je, naravno, i dalje. Veliko međunarodno gostovanje se sprema usvibnju.

Što novo pripremate u svojoj karijeri?

Nastavljam sa svojim zadacima od 9.1. u svom matičnom kazalištu Kerempuh počinju probe za predstavu o kojoj će se puno govoriti. Radi se o adaptaciji romana “ Kolebanje smrti” nobelovca Josea Caramaga.Tijekom ožujka se očekuje premijera u Kerempuhu.

Kako održavate svoju liniju i formu ?

Formu održavam tako da živim na trećem katu u zgradi bez lifta, sama volim bojati i sređivati zidove raznim tehnikama, sredila sam svoj stan poslije potresa sama, prenosim stvari i jako sam aktivna
po danu. Imam kućnog ljubimca kojeg vodim u šetnje dva do tri puta dnevno. No kada odmaram i gledam svoju seriju ili čitam, nema me ni za koga.

Kako provodite slobodno vrijeme?

Gotovo i nemam slobodnog vremena. Ili pišem ili glumim dakle bavim se svojim poslom. Imam tu privilegiju da radim posao koji bi radila i u slobodno vrijeme.

Gdje ljetujete?

Imam kućicu na Mrežnici. To je moj bijeg, moja tajna, moja pećina. Šum vodopada koji je ispod kuće je nešto što me ispunjava, zajedno sa mojim prijateljima koji rado tamo dolaze i svraćaju. Ljeti volim i Zagreb i Dubrovnik i moj Trapanj u kojem sam odrasla.

Što volite kuhati i jesti ?

Bila sam isključivo koncentrirana na mediteransku kuhinju, preuzimajući sve najbolje iz grada u koji sam došla kao osamnaestogodišnjakinja, a to je ajngemahtec. U tradiciji mnogih kultura to je juha koja liječi dušu i tijelo i to spremam vrhunski. Brudet nisam još uspjela tako dobro napraviti kao moji susjedi iz Metkovića. Najdraža hrana u životu mi je fish.

Koji parfem volite?

Ta tvornica više ne postoji. Na žalost pandemija je utjecala na to da tvornice više nema. Nisam odustala da ga ja sama stvorim. Imam puno izazova u životu i nadam se da ću uspjeti napraviti taj parfem koji je zapravo unisex.

Što mislite o estetskim operacijama? Biste li otišli na koju?
Ako procijenim da mi treba, valjda ću skupiti snagu, jer se i inače bojim doktora Imam fobiju bijele kute ali se s njima volim družiti privatno..

Kakva je Vaša beauty rutina?

Osnova je redovito skidanje šminke. A kako imam jako osjetljivu kožu, sve više se okrečem ekološki napravljeni pripravcima. Ponekad se i sama usudim pripremiti masku bilo za kožu, bilo za kosu. Vaša kosa plijeni posebnu pažnju svake osobe posebno žene. Koja je tajna Vaše prekrasno njegovane kose? Tokom vremena sam naučila što joj prija. Recimo, moja kosa ne podnosi feniranje i tako je uvijek “gužvam” prirodno.

Kako ste proveli kraj godine i blagdane ?
Radno! Kao i svake godine, ali uživam pripremati i stan i stol za obitelj i prijatelje. Uskoro Vam je rođendan, kako ćete slaviti? Razmišljam da prijateljice pozovem na Mrežnicu. Volim zapaliti kamin i obožavam karaoke (susjedi su daleko).( smijeh)

Svestrana ste glumica, velika obožavateljica i mlade i stare generacije, vjerujem da bi čitatelji voljeli čuti vašu poruka za lakši život u ovim izazovnim vremenima?

Pomozite tamo gdje možete I prestanite se opterećivati što ne možete sve ispraviti. Radite dobro, više ćete se poštovati i voliti. Plačite kad ste tužni i pjevanje od sreće kad ste veseli. Zahvaliti se za svo dobro u vašim životima. Budite zdravi i sretni!

 

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: