Uživajte u ljetu, odmoru i novom ljetnom dvobroju magazina!
Pripremili smo aktualne beauty teme za pripremu lica i tijela za ljeto, imamo recepte za prirodne maske za kosu, sladoled, znamo što nositi na plažu i koji su top estetski proizvodi za ljeto. Družili smo se sa našim celebrity gostima crossover opernom umjetnicom Antonellom Malis,glumicama Marinom Redžepović i Olgom Pakalović. Znamo gdje ljetuju i što rade tijekom ljeta; prvak Drame HNK Goran Grgić i atraktivna glumica Marija Kolb.
Poseban prilog broja je ljubavni roman, sažetak kolumni pod nazivom Namontirani gentlemen!

Naslovnica je u ljetnom stilu!
Broj dostupan online klikom na link ispod slike naslovnice!!

Svaki novi broj donosi nam sve atraktivnije naslovnice na što smo jako ponosni. Ravno sa finala poznatog showa u goste emisije stigla je glumica Marija Kolb koja ukrašava ovu naslovnicu. Haljina je dizajnerice Mirsade Jureše a nošena je na svjetskom izboru za miss, a Mariji fantastično stoji.

Vrijeme brzo prolazi, bliži nam se kraj još jedne sezone TV emitiranja, a mi imamo još puno sadržaja kojeg vam želimo predstaviti. Još jedan broj izlazi u srpnju kao dvobroj, a nakon toga prvi idući je u rujnu. Polako razmišljamo o godišnjima, more nam je u mislima a s tim povezano i borba sa viškom kilograma i želja za savršenim izgledom. Dijeta ili uravnotežena prehrana pitanje je koje nas svake godine u ovo doba podsjeti da bismo se trebali kvalitetno hraniti tijekom cijele godine, paziti na svoje tijelo, a ne samo sada. Što o tome misli Helena Fjorović, savjetnica o zdravoj prehrani i koliko nam je važna voda pročitajte na stranicama. Redovne rubrike kod kirurga, modne priloge…upotpunili smo i novim rubrikama u kojima pratimo rad naših zvijezda tj. zvijezda koje su bile početkom sezone u emisiji a do sada su napravile neke značajnije projekte. S kim smo razgovarali?  Provjerite na stranicama!

Radite li u privatnom poslu ili ste na radnom mjestu u kojem radite na plasmanu proizvoda, onda znate da je bar do 20. srpnja radno vrijeme uglavnom rezervirano za traženje partnera za marketing od jeseni. Abeceda ljepote je i dalje jedina firma koja ima tri najjača kanala marketinga za vaš brend. Pogledajte što smo novoga pripremili za jesensku sezonu, a sada iskoristite naše atraktivne ljetne popuste na brendiranje.

Mi već u ljeto ulazimo rebrendirani, pratite nas na svima našim komunikacijskim kanalima. Magazin je i dalje dostupan samo za pretplatnike pa ako se još niste pretplatili na sadržaj, vrijeme je da to odmah učinite.

I dok se na nebu pokazuju oblaci a Sunce  tu i tamo proviri i malo nas ogrije, mi smo inspirirani energijom Sunca, radosti, veselja i žutom bojom! Svaki dan sve veći broj pretplatnika na ekskluzivne brojeve magazina Abeceda ljepote, dokaz nam je da je estetika tema koja zanima sve veći broj osoba. Zanimljivost podižu na veći nivo interesa zasigurno i poznate osobe hrvatske javne scene!! U ovom broju inspiraciju za idiličan obiteljski život dala nam je Daniela Gračan, doktorica znanosti i jedina Hrvatica koja je na svjetskom izboru proglašena najljepšom. 
Inspiriraju nas i mladi talentirani dečki  i nagrađivani glumac Lovro Juraga koji je bio i gost u našoj emisiji. Tema za muškarce iz beauty salona će razveseliti čitatelje! Pretplatite se na svoj tiskani primjerak  koji je  dostupan na luksuznom papiru.I dalje smo dostupni online i na stranoj platformi za svjetske najbolje naslove Magzter!!
 
Omotna fotografija: Daniela Gračan, doktorica znanosti

Novim brojem magazina inspirirani smo ljubičastom bojom, bojom luksuza i moći, jer upravo kroz Abecedu ljepote brendiramo na tržište i tvoj brend putem tri naša jedinstvena kanala marketinga. Upravo tako, luksuzno, moćno i jedinstveno želimo da izgleda i tvoj brend.

Proljeće je stiglo, dolaze nove inspiracije za sve, od estetskih tretmana, razmišljanja o korekcijama na licu i tijelu, modnim kombinacijama, novim poslovnim aktivnostima.

Bili smo na liftingu lica nitima, znamo gdje su najbolji tretmani kojima možete oblikovati svoje lice i tijelo za nadolazeću sezonu. Donosimo intervju sa mladom kantautoricom. I u ovom broju dr. Ivonne Žgaljardić pripremila je temu koja će te sigurno zanimati bez obzira na spol. Od ovog broja pripremili smo i kupone za popuste u partnerskim salonima ljepote,a vraćamo teme o muško ženskim odnosima!

U pretpregledu pregledajte sadržaj, klikom na kupnju otvorite broj ili se pretplatite na više brojeva….i uživajte u čitanju!

Omotna fotografija: Draženka Pleško, vlasnik brenda Abeceda ljepote

Haljina: Mirsada Jureša

Nakit: Marija Marcijuš

Foto: Antonio Abičić

Iza nas je uspješno održan 8. Festival estetike The Best of Abeceda ljepote! Kako smo i najavljivali predavanja su održali najbolji predstavnici estetske industrije, a na panel raspravi sudjelovale najbolje zvijezde iz javnog života Hrvatske. Na stranicama magazina čitajte kako je bilo. Na Festivalu smo promovirali jubilarni 20ti broj magazin u tiskanom izdanju, a od sada će svaki broj biti u tiskanom limitiranom izdanju na luksuznom papiru.
Na javnoj sceni bilo je puno događanja, dodjela nagrada, mi smo pratili natjecanje za pjesmu Eurovizije Dora 2024., i bodrili Alena Đurasa koji je osvojio visoko drugo mjesto po izboru publike. Alen Đuras sudjelovao je i na 8.Festivalu estetike, u  panel raspravi dojmljivo je govorio o sebi, svojoj kondiciji i zdravlju. Ponosni smo na još jednu mušku naslovnicu koju ukrašava upravo Alen Đuras, mladi talentirani pjevač. Što smo ga sve pitali , sasvim osobno i o karijeri pročitajte u intervjuu.
Ispred vas je novi broj magazina sa brojim tekstovima o estetici, zdravlju i puno zanimljivih izjava naših zvijezda. Od ovog broja magazin je dostupan uz simboličnu naplatu za online sadržaj i pretplatu.
 
Omotna fotografija: Alen Đuras, hrvatski pjevač 

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: