Zvjezdani i estetski bljesak na „The Best of Abeceda ljepote“

Zvjezdani i estetski bljesak na „The Best of Abeceda ljepote“

U luksuznom okruženju hotela Mövenpick u Zagrebu ovog vikenda održan je 8.Festival estetike The Best of Abeceda ljepote. ” Novim konceptom organizacije Festivala u trajanju od jednog dana, cilj nam je bio uz manje dobiti više. Stoga smo na Festival pozvali najbolje predstavnike estetske industrije i hrvatske javne scene “, izjavila  je direktorica Festivala estetike Draženka Pleško.

Festival je počeo panel raspravom ” Njegovan izgled moja je obaveza prema publici ”  a raspravljali su prvak Drame Goran Grgić, glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević, Antonija Stanišić Šperanda, glazbena zvijezda Alen Đuras te dr.Mirjana Semenić Rutko. Moderatorici  Anji Alavanji Viljevac u kongresnom dijelu pridružila se i Anđela Lenhard Antolin. Panelisti su govorili sasvim osobno o estetskim temama. Razlikama u kondicijskim pripremama između spolova te zašto je normalno da privatno izađu sportski odjeveni i bez šminke.

Panel rasprava

Izvrsnu panel raspravu gledale su i glumice Olga Pakalović, Petra Kraljev, Helena Kalinić, bivše misice Maja Curavić, Ivančica Pahor te predstavnici medija i profesionalci beauty industrije iz inozemstva.

Iz Opatije je stigla vlasnica najnagrađivanije estetske Poliklinike dr.Ivonne Žgaljardić, a svojim izlaganjem o pomlađivanju lica prisutnima pomaknula svijest o pristupu estetskoj industriji. Teme koje su ovaj Festival učinile interesantnim su i rješavanje akni i hiperpigmentacije po metodi Glavzdrav. Kako unaprijediti svoje zdravlje suplementacijom po krvnom testu i web dijagnozom. Seka Zebić uživo je pokazala kako raditi gimnastiku lica. A Helena Fjorović vlasnica Centar za oblikovanje tijela otkrila je kako se zdravo hraniti u užurbanom tempu u kojem živimo. A za kraj Helena je podijelila vrijedne poklone prisutnima.

Zvjezdani trenutak zasluženo je pripao nacionalnom prvaku Drame gospodinu Goranu Grgiću, koji je na naslovnici broja magazina Abeceda ljepote a na ovom Festivalu broj je prvi puta predstavljen u tiskanom obliku. Nagrađivani glumac za tiskani jubilarni broj magazina Abeceda ljepote dao je veliki i dojmljivi intervju koji se čitao već na odlasku s ovogodišnjeg Festivala estetike.

Zahvaljujemo zvijezdama hrvatske estradne scene,partnerima, sponzorima, izlagačima, prijateljima i svima koji su na bilo koji način pridonijeli održavanju Festivala.

Idući Festival najavljen je 15.2.2025.godine!

Foto: Maja Ilčić

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je