ŽELITE ZDRAVLJE, DOBAR IZGLED I ODLIČAN OSJEĆAJ U VLASITOME TIJELU

Naturhouse je španjolska franšiza, zastupljena u više od trideset zemalja svijeta. Milijuni zadovoljnih korisnika Naturhouse-ove metode mršavljenja, mogu vam se pohvaliti svojim sjajnim rezultatima. Ova tvrtka ne bavi se samo prodajom dodataka prehrani koje sama proizvodi, nego i stručnim savjetima vrhunskih nutricionista, koji će vas sigurno dovesti do željenih rezultata.  Međutim, ne radi se ovdje samo o estetskim problemima pojedinaca, koji žele izgubiti tjelesnu masu. Istraživanja su dokazala i pokazala koliko je važna balansirana prehrana i kvalitetan način života u prevenciji ozbiljnih bolesti, koje neuredan način života donosi. Upravo dugogodišnje istraživanje tržišta, suradnja sa znanstvenicima i ulaganje u vlastite proizvode čini ovu tvrtku posebnom. Ona je stavila naglasak i posvetila se isključivo korisnicima- onima koji  žele promijeniti svoje prehrambene navike i posvetiti se zdravlju i vitalnosti. Španjolska je daleko, međutim, Naturhouse centar imamo u gradu Zagrebu, gdje naša poznata nutricionistica, magistra Margita Zlatić dijeli svoje savjete o prehrani, te radi planske jelovnike za svoje klijente. Ono po čemu je Naturhouse metoda također zanimljiva, jest individualni pristup svakome klijentu. Početnom analizom sastava tijela, razgovorom, pregledom nalaza i utvrđivanjem životnih navika, nutricionistica sastavlja plan i program za uspješno rješavanje problema zbog kojih klijent dolazi.

 

Personalizirani plan prehrane

 

Kako bi plan prehrane bio učinkovit, potrebno ga je prilagoditi individualnoj predispoziciji organizma: dobi, zdravlju, načinu života ili profesiji. “Prehrambeni trener” će vas savjetovati o zdravoj prehrani tijekom tretmana, naučiti vas kako pripremiti obroke i proizvode koje treba uvesti ili izbaciti iz prehrane. Savjeti stručnjaka važni su ne samo tijekom liječenja, već i nakon njegovog završetka, kada je potrebno održati postignute rezultate i spriječiti tzv. “rebound effect”.

Pozvali smo našu poznatu  nutricionisticu, magistru  Margitu Zlatić  da nam kaže svoje savjete o prehrani, te kako izrađuje planske jelovnike, na predavanju koje će se održati u SUBOTU 18.2. 2023. na Festivalu estetike Abeceda ljepote.

PITANJA NUTRICIONISTICI  MOŽETE POSTAVITI I NA

Mob: 091 373 7038   email: naturhouse.croatia@gmail.com

ili posjetiti osobno na adresi Frankopanska 2B Zagreb.

 

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je