Zašto posjetiti Festival estetike 18. i 19. veljače?

Ako još niste, odmah spremite datume idućeg vikenda i posjetite 7. Festival estetike Abeceda ljepote u hotelu Dubrovnik u Zagrebu!

Očekuju vas,

** radionice za profesionalce koje priprema dr. Maria Škornjak sa svojim timom. Tvrtka Med- Line d.o.o. Zagreb i ove je godine sponzor Festivala estetike!

SUBOTA  18.2.2023. Dvorana Ban Mažuranić  15.00 do 18.00 sati

” JeuDerm nova generacija kolagen niti s peptidima kolagena, proteinom s učinkom botoxa, proteinima svile, probioticima i beta glukanom ”

NEDJELJA 19.2.2023. Dvorana Ban Mažuranić  11.00 do 14.00 sati

” Biorevitalizacija kože kolagenom uz pomoć: kemijskih pilinga s kolagenom, biorevitalizacijskih otopina s peptidima kolagena i maski s kolagenom ”

 

** izrada MAKE UP specijalnih efekata uživo na modelu poznate vizažistice Maše Mihaljčić

ZOMBIE SFX

Cilj radionice je produbljivanje postojećih i stjecanje novih znanja u izradi specijalnih efekata.

Prvi dio radionice traje 2h. Sastoji se od upoznavanja s materijalima i kako ih primjenjivati te izrada protetike od latexa.

Polaznici će na radionici naučiti osnove izrade rana te samostalno izraditi protetiku.

Drugi dio radionice traje 1h i 30min/2h. Demonstracija na modelu zombie SFX

 

**  predavanje o zdravom mršavljenju magistrice Margite Zlatić SUBOTA OD 14.30 DO 16.00 SATI naziva NATURHOUSE METODA – GARANCIJA VITKOSTI I ZDRAVLJA.

Pozvali smo našu poznatu nutricionisticu, magistru Margitu Zlatić da nam kaže svoje savjete o prehrani, te kako izrađuje planske jelovnike.

 

** predavanje o njezi i bojanju kose prirodnim pigmentima i novim trendovima frizura proljeće ljeto, održati će Danijela Jelić salon Fensi Šmensi

SVI ŽELIMO NJEGU I BOJANJE KOSE BEZ IKAKVIH KEMIKALIJA

Bojati i njegovati  kosu isključivo s prirodnim bojama i ostalim proizvodima koji kosi pružaju vrhunsku njegu i izuzetnu mekoću, dok su istovremeno učinkovite kao i kemijski proizvedene boje želje su svake žene.  O tome, njezi i oblikovanju te bojama i frizurama za sezonu proljeće/ ljeto 2023. saznajte od Danijela Jelić.

 

**  ljepotarnicu i FACE DANCE raditi ćemo sa Danielom Uzelac poznatom autoricom romana Put Boginje

PREDAVANJE I RADIONICA 18.02.2023.

LJEPOTA – zaboravljena znanja i neslućene mogućnosti

Ljepotarnica se sastoji  iz dva dijela.

  1. dio 30 min – odgovori na pitanja:

Koja je razlika između babe i boginje? Što je dokaz ljepote? Gdje je izvor ljepote?

Da li je starenje prirodno? Koji je najjači detoks na svijetu? U čemu je tajna bezvremene ljepote? Koja je uloga muškarca u oslobađanju ljepote? Seksom do ljepote…

  1. dio 30 min – uvod u transformacijsku tehniku Puta boginje:

FACElift DANCEa…

preobrazba iz babuške u boginju… skidanje ljuštura nakupljene boli, gorčine, zamjeranja, starih podataka, a s njima gesti, reakcija i facijalnih ekspresija koje predstavljaju poistovječivanje s izrazima babuške.

 

** Povoljne cijene aparata, opreme i materijala za vaše estetske salone pripremili  su izlagači. Uz kozmetiku i usluge salona po povoljnijim cijenama moći ćete dobro organizirati  svoj beauty godišnji plan.

Posjetiteljima želimo pokazati da ljepota kreće iznutra što će moći posjetom izlagačima na eventu, jer ljepota čini i zdravlje i zadovoljstvo. A upravo ovim Festivalom to želimo i pokazati.

Predstavnici estetskih poliklinika pripremili su estetsle tretmane uz popuste i odgovore na vaša pitanja.

Zvijezde hrvatske estradne scene najavile su svoj dolazak, a poznata dama  jedinstvena Zdenka Kovačiček uveličati će predavanje Žena zvijezda poduzetnica.

Sudjeluju i

Antonella Malis, operna pjevačica, belcanto sopranistica, zaštitno lice 7. Festivala estetike Abeceda ljepote, Ivančica Pahor, dizajnerica nakita, Bernarda Cecelja vlasnica i direktorica tvornice kreveta i madraca, Martina Kocijan – Gulan, direktorica marketing agencije,Ivana Delač, event managerica, Helena Fjorović vlasnica centra za oblikovanje tijela i Ivana Radić magistra znanosti iz područja marketinga.

Nadamo se da su  to dovoljni razlozi da posjetite 7. Festival estetike Abeceda ljepote?

#festivalestetike #abecedaljepote #kozmetik #priroda #makeup #makeover #zagreb #love #estetica #lice #skincare #prp #beauty #skimcare #frizer #zdravahrana #mrsavljenje #kosa #menstyle #women #fashion #fashionstyle

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je