Web Wellness Klinika

Web wellness sistem osnovan je na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sastoji se od uređaja za testiranje koji se preko kompjutora i interneta povezuju sa bazom podataka na serveru. U roku od 1 do 2 minute dobije se prikaz trenutnog stanja organizma. Postoje 3 skupa programa:

35 antiparazitnih

35 harmonizirajućih i 1 program za energiju.

Korištenjem tri  metode za testiranje i terapiju: segmentalna analiza, elektropunktura po Vollu i Vege test. Uz razna mjerenja i usporedbu lijekove, dodataka prehrani, hrane, kozmetike moguće je napraviti listu podobnih i nepodobnih prehrambenih namirnica – test intolerancije na hranu.

Ako imate bilo kakvih poteškoća sa zdravljem ili želite napraviti preventivni pregled stanja svog organizma obratite se s povjerenjem. Uz vrlo ugodan razgovor sa educiranim djelatnicima, saznati ćete u nekoliko minuta kakvo vam je unutarnje stanje organizma . U slučaju da trebate napraviti dodatni pregled to ćete napraviti u klasičnom medicinskom tretmanu, ili samo trebate popraviti svoje stanje organizma uz manje prehrambene navike ili dodatke prehrani.  Uz današnji tempo rada i brzinu života, ovakvi su pregledi nužni i savjetuju se svima. Odvojite nekoliko minuta za svoj pregled!

Na Festivalu estetike na izlagačkom prostoru broj 302 u dva dana Festivala naručite svoj pregled uz festivalski popust!

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: