Radionica prirodne kozmetike i parfema

Cijeli svijet je zaluđen prirodnom kozmetikom, a društvene mreže pune osvrta i prodaje prirodne kozmetike iz kućne radinosti. Želiš imati svoj brend prirodne kozemtike i parfema, ali ne znaš kako? Onda je ovo radionica baš za tebe.

Festival estetike ti donosi radionicu prirodne kozmetike i parfema pod organizacijom Hrvatske Parfemska kuća.

Na ovogodišnjoj radionici polaznici imati prilike čuti zanimljive i „trendy“ informacije iz područja kozmetologije, napraviti svoj vlastiti parfem te prirodnu kremu za lice i Body milk.

Program je podijeljen u dva dijela:
– Radionica iz parfumeristike
– Radionica iz kozmetologije

Voditelji radionice su Tomislav Vrbanec, naš hrvatski parfumer i Maja Grdić Jarak, mag. pharm.

Voditelji radionice pobrinuti će se da svaki polaznik izradi svoj vlastiti parfem za prostor i hranjivu kremu za lice koje će ponijeti sa sobom doma. Uz stručno vodstvo, polaznici će saznati kako nastaju parfemske recepture (kreiranje formulacija) te kako se izrađuju kreme.

Naravno, polaznici će moći postavljati i pitanja, a cijela radionica je osmišljena da na jedan interaktivan način omogući polaznicima aktivno sudjelovanje. U opuštenoj atmosferi prekrasnog ambijenta hotela International u Zagrebu svatko tko želi i ima ambicije razviti vlastiti brend kozmetike i parfema moći će dobiti detaljne upute oko cijelog procesa.

Vidimo se 27.03.2022. u 13,30 sati u hotelu International u Zagrebu!

Više o radionici i prijavi možete pronaći na ovdje.

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: