Poveži se i proširi svoje poslovanje

festival estetike prijave
6. Festival estetike Abeceda ljepote najavljen je 26.-27.02.2022. u Kraš Auditoriumu, a prijave za izlagačke prostore su SLUŽBENO OTVORENE.
 

Prezentiraj svoje proizvode/usluge, povežite se s poslovnim partnerima i distributerima opreme za kozmetičke salone i salone za ljepotu.

Festival estetike je izgradio čvrste temelje koji su usmjereni povezivanju poslovnih subjekata, prezentiranju i educiranju o novitetima i trendovima na tržištu estetike i ljepote. Osim edukacijskog dijela kroz predavanja i radionice za djelatnike kozmetičkih, frizerskih i salona za ljepotu, također pronađite nove proizvode kojima ćete upotpuniti svoju ponudu i time proširiti svoje poslovanje. Iskoriste dva dana izlaganja na festivalu u svrhu promidžbe svog brenda i networkinga.

Festival estetike ti daje mogućnost poslovnog povezivanja, a na tebi je da ju maksimalno iskoristiš.
Zbog epidemioloških mjera BROJ SUDIONIKA JE OGRANIČEN stoga nemoj čekati nego osiguraj svoje mjesto i PRIJAVI SE.
 
 
*slika je simbolična

Povezano

Cijena ljubavi

Cijena ljubavi Jeste li ikada bili zaljubljeni? Ako jeste, onda znate kako je to kada se probudite u mislima na „njega „ i kada zaspite u

Ljepota će spasiti svijet

Biti dotjeran, uvijek ali ne previše ni premalo, taman toliko da privučeš pozornost. U današnje vrijeme cilj je to svake žene i muškarca. Hrvatice nose titulu