B2B - direktan razgovor s izlagačem 

Direktan kontakt s distriburetima profesionalnih kozmetičkih i frizerskih brendova, aparata i opreme

Festival će za vas dogovoriti sastanak unaprijed sa drugim distributerima , proizvođačima profesionalnih aparata i opreme, kupcima, dobavljačima,kozmetičkim salonima ili kupcima prema vašoj potrebi. U direktnom kontaktu sa predstavnicima firmi dogovarate poslovnu suradnju i sami direktno tražite partnere, kupce, brendove.

Odaberite tvrtku s kojom želite obaviti razgovor i pošaljite nam kontakt obrazac.

Gernetic International

Dobrodošli u svijet znanja, zdravlja, ljepote, napredne tehnologije i uživanja. GERnétic International je revolucionarni brend koji ima potpuno drugačiji pristup njezi kože. Filozofija GERnétic-a je da tijelo ima prirodnu sposobnost da obnovi zdravlje i ravnotežu kada stanice dobiju hranjive i aktivne molekule. GERnétic proizvodi hrane i njeguju kožu sve do staničnog nivoa, omogučavajući joj da se uz pomoć zdravih sastojaka sama regenerira.

Ovo je jednostavna filozofija zasnovana na naprednoj staničnoj biologiji i biotehnologiji. GERnétic aktivne supstance kao što su: amino kiseline, peptidi, vitamini i minerali, dobiveni su iz mora i organski uzgajanih biljaka. GERnétic linije pokrivaju čitav niz problema kao što su: dehidracija, bore, osjetljivost kože, kuperoza, akne, rozacea, opekotine, ožiljci, strije, oblikovanje tijela, celulit i gubitak elastičnosti. GERnétic ima i posebnu liniju proizvoda za grudi koja odgovara potrebama ove osjetljive regije. GERnétic proizvodi nisu testirani na životinjama. GERnétic je pravo riješenje za njegu kože.

GERnétic proizvodi i tretmani mogu se naći isključivo u ordinacijama i profesionalnim salonima širom svijeta na svih pet kontinenata u 50 zemalja, čiji su zaposleni prošli odgovarajuću obuku. Smatra se da je GERnétic najfinija i najefikasnija linija za njegu ljepote koja se danas može naći. Uvedite u svoje salone ovu profesionalnu liniju visoke kvalitete.

Tema sastanka:

Uvođenje brenda u ponudu salona, spa centara, hotela, poliklinika i estetskih centara.

Trajanje sastanka: 45 minuta

 

 
1DOGOVORITE SASTANAK


  DermaOxy – apart za tretmane lica kisikom 

  Koncept dermaOXY tretmana kisikom zamišljen je da djeluje u skladu s kožom. Naglasak je na izboru sastojaka koji djeluju u skladu s prirodnim procesima, kako bi se postigli trajni efekti na zdravlje, vlažnost i strukturu kože. Odabiramo sirovine koje imaju dokazan efekat protiv starenja, s fokusom na smanjenje bora i na hidrataciju, kako bi se postigla zdravija koža općenito.
  *Danski brend od 2009.godine
  *koristi se u 31 zemlji svijeta
  *tretman lica, kose i tjemena KISIKOM
  *neinvazivna infuzija kisikom
  *sinteza medicinskog kisik aparata i preparata
  Aparat: Koncentrator kisika, Cerfifikat za medicinski aparat EU, FDA, CE, Rusija i Kina, jedini medicinski aparat koji se koristi za kozmetičke tretmane lica; omogućava dotok 95% čistog kisika
  Preparati: Ispitani u Danskoj, proizvedeni u Danskoj, registrirani u CPNP (CosmeticProduct Notification Portal); bez parabena, bez 126 poznatih alergena, prirodni sastojci.

  Tema sastanka:

  Uvođenje brenda u ponudu salona, spa centara, hotela, poliklinika i estetskih centara.

  Trajanje sastanka: 45 minuta


   
  1DOGOVORITE SASTANAK