MCCM Medical Cosmetics

MCCM

Doktorica Maria Škornjak, voditeljica edukacijskog centra K-Surgery, MCCM Medical Cosmetics, Love CosMedial Adriatic region – ex Yu, ove godine na Abecedi predstavlja prestižne brendove MCCM Medical Cosmetics i K- Surgery.

MCCM Medical Cosmetics na tržištu je prisutan više od trideset godina i u više od šezdeset zemalja svijeta. Brzo se uspostavio kao globalni lider na tržištu zdravlja, ljepote i wellnessa.

MCCM Medical Cosmetics nakon iscrpnih i dugogodišnjih kliničkih istraživanja pruža nam učinkovite i inovativne formulacije za njegu lica i tijela, od krema, losiona, kemijskih pilinga razvijenih do savršenstva s obzirom na tipove kože i dijagnoze, sterilne mezoterapijske otopine namijenjene za tretmane lica i tijela, posebnu liniju fitoterapije za regulaciju tjelesne težine, normalizaciju masnoća i cjelokupan detox organizma, tekući liofilizirani kolagen za peroralnu upotrebu namijenjen cjelokupnom zdravlju od zdravlja kostiju i zglobova do zdravlja kože, ali i visoke tehnološke inovacije u smislu naprednih opcija aparata za estetske i anti-age tretmane lica i tijela.

PRIJAVA 

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je