MCCM Medical Cosmetics

MCCM

Doktorica Maria Škornjak, voditeljica edukacijskog centra K-Surgery, MCCM Medical Cosmetics, Love CosMedial Adriatic region – ex Yu, ove godine na Abecedi predstavlja prestižne brendove MCCM Medical Cosmetics i K- Surgery.

MCCM Medical Cosmetics na tržištu je prisutan više od trideset godina i u više od šezdeset zemalja svijeta. Brzo se uspostavio kao globalni lider na tržištu zdravlja, ljepote i wellnessa.

MCCM Medical Cosmetics nakon iscrpnih i dugogodišnjih kliničkih istraživanja pruža nam učinkovite i inovativne formulacije za njegu lica i tijela, od krema, losiona, kemijskih pilinga razvijenih do savršenstva s obzirom na tipove kože i dijagnoze, sterilne mezoterapijske otopine namijenjene za tretmane lica i tijela, posebnu liniju fitoterapije za regulaciju tjelesne težine, normalizaciju masnoća i cjelokupan detox organizma, tekući liofilizirani kolagen za peroralnu upotrebu namijenjen cjelokupnom zdravlju od zdravlja kostiju i zglobova do zdravlja kože, ali i visoke tehnološke inovacije u smislu naprednih opcija aparata za estetske i anti-age tretmane lica i tijela.

PRIJAVA 

Povezano

Cijena ljubavi

Cijena ljubavi Jeste li ikada bili zaljubljeni? Ako jeste, onda znate kako je to kada se probudite u mislima na „njega „ i kada zaspite u

Ljepota će spasiti svijet

Biti dotjeran, uvijek ali ne previše ni premalo, taman toliko da privučeš pozornost. U današnje vrijeme cilj je to svake žene i muškarca. Hrvatice nose titulu