Za posjetitelje


Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događanja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost... Na ulicama glavnoga grada vas očekuje istinski blagdanski ugođaj.

Ako vas prvog adventskog vikenda put vodi u Zagreb na tradicionalno paljenje lampica, pozivamo vas da posjetite i sajam kozmetike Abeceda ljepote. Uz brojna zabavna događanja u gradu, bogatu ugostiteljsku ponudu, Djeda Božićnjaka, očekuje vas i najbolja ponuda kozmetike za vas i vaše najmilije i to uz prigodan božićni popust u Plaza Event Centru na Sajmu kozmetike.

Ulaznice


Cijena ulaznice iznosi 20,00 kn po danu.
Učenici i studenti stručnih kozmetičkih i frizerskih škola ulaz plaćaju 10,00 kn po danu.
Tursitičke agencije i grupne ulaznice (VIŠE OD 20 ULAZNICA) plaćaju 10,00 kn.
Ulaznice se kupuju na blagajni na ulazu u City Plaza ili se naručuju kod organizatora sajma; Abeceda ljepote Zagreb, wellness.ozone@gmail.com
Molimo Turističke agencije i škole da dolazak u grupama prijave zaključno s 28.11.2018. kako bismo mogli omogućiti što brži ulaz u prostor sajma.

Obratite nam se za sva dodatna pitanja


 


Mjesto održavanja sajma
Slavonska avenija 6, Zagreb


PLAZA EVENT CENTARSmještaj u Zagrebu


DOBRODOŠLI U ZAGREB


Grad Zagreb je nezaobilazno odredište za brojna međunarodna događanja koja se održavaju tijekom cijele godine. Zagreb iz godine u godinu bilježi sve veću posjećenost. Ako Vam za vrijeme posjeta sajmu treba smještaj, na raspolaganju su Vam brojni hoteli, hosteli, ali i privatan smještaj. Kako bismo Vam olakšali boravak u Zagrebu, niže Vam navodimo nekoliko linkova.
Dobro nam došli!

Turistički informativni centar Trg bana Josipa Jelačića 11, Zagreb info@infozagreb.hr; +385 1 48 14 051; +385 1 48 14 052; www.infozagreb.hr