Edukacije i panel o trendovima u estetskoj industriji na 8. Festivalu estetike “The Best of Abeceda ljepote”

8. Festival estetike, pod nazivom “The Best of Abeceda ljepote”, održat će se 10. veljače 2024. u luksuznom okruženju hotela Mövenpick u Zagrebu.

Ovaj Festival okupit će najsvjetlije zvijezde hrvatske estetske i beauty industrije, pružajući jedinstveno iskustvo i najnovije informacije iz svijeta ljepote. Za profesionalce i posjetitelje pripremili smo dinamičan program koji će obuhvatiti sve aspekte ljepote.

Festival počinjemo panel raspravom na temu “Njegovan izgled moja je obaveza oprema publici”, gdje će svoje iskustvo podijeliti i nacionalni prvak Hrvatskog narodnog kazališta gospodin Goran Grgić, glumice  Barbara Vicković, Mitra Zečević, Antonija Stanišić Šperanda pjevač Alen Đuras te doktorica Vivian Jurković.  Panel moderira Anja Alavanja Viljevac.

Najbolji predstavnici estetske industrije predstavit će kongres s temama prilagođenim svima, bez obzira na spol i zanimanje. Poseban naglasak bit će stavljen na face lifting, sve traženiji tretman za kućnu i profesionalnu primjenu. Seka Zebić će na modelu prikazati fascinantnu gimnastiku lica, otkrivajući tajne besprijekornog izgleda.

Upoznat ćemo i dr. Ivonne Žgaljardić, vlasnicu najnagrađivanije estetske Poliklinike u Hrvatskoj i šire, koja će podijeliti svoje stručno znanje i iskustvo.

Helena Fjorović u svom predavanju reći  će kako pojednostaviti život i održavati zdravu prehranu, a dr. med. Mirjana Semenić Rutko objasniti će  personaliziranu suplementaciju baziranu na testu. Sve ovo čini savršenim razlogom da rezervirate svoje vrijeme za beauty vikend 10. veljače.

Posjetiteljima je ulaz moguć uz akreditacije, a očekuju ih i vrijedni pokloni partnera.  Sve detalje, raspored događanja i mogućnost prijave pronađite na našoj službenoj web stranici https://abecedaljepote.hr/festival/. Pridružite nam se na Festivalu estetike, gdje ljepota postaje umjetnost!

Vidimo se na najljepšem događaju godine!

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je