Anti Ageing Suplementacija Lifepharm

Anti Agening

Kako ostati zdrav i vitalno starati? Što znači pomlađivanje tijela iznutra?

Sve što ulažemo u sebe danas, odrazit će se na nama sutra i u budućnosti. Korisnici prirodne suplementacije Lifepharm preventivno brinu o sebi, jer znaju šta je za njih najbolje. Iskustva korisnika širom svijeta iz dana u dan se povećavaju. Uz sve to, ovo je prva kompanija, koja je pokazala, da je zdravlje dostupno svima.

Predstaviti ćemo vam, kako malim koracima svako može za sebe mjesečno besplatno primati taj preventivni cocktail zdravlja. Dali ste čuli za Laminine? Čaroban proizvod, koji je activator matičnih stanica i brine za naše tijelo iznutra. Zašto se našoj kompaniji pridružuju doktori, stručnjaci , alternativci, na našem štandu osobno će podijeliti s vama te odgovore, I kako je sve to povezano s Relationship marketingom? Specijalna gošća Tatjana Davič, Lifepharm Ruby Direktorica I dobitnica nagrade Biznis žena godine 2019 u Srbiji, podijeliti će s nama svoju priču kako joj je ta kompanija promijenila život i zašto njen uspjeh kroz brigu zapravo o sebi, da je zdrava i vitalna, donosi joj zaradu, koja iz dana u dan raste? Kroz njen mentoring prolazi mnogo ljudi, koji su joj danas zahvalni, jer su r
radeći na sebi i na odnosima, kroz LifePharm postali financijski nezavisni. LifePharm sa svojim inovativnim pristupom mijenja živote Lifestyle. LifePharm je način života a zdravlje posljedica.

Na kraju održat ćemo nagradnu igru i pokloniti LifePharm paket zdravlja. Budite s nama, i dozvolite sebi širinu na najbitnijem području ovog vremena. Kako s preventivom i svakodnevnim balansom na 5 nivoa do dugog, zdravog života.

Povezano

Ljetni broj magazina Abeceda ljepote

Ljetni broj magazina Abeceda ljepote donosi niz zanimljivih tekstova o tome kako pripremiti svoje salone za jesen, koji su trendovi kozmetike, zašto je dobro koristiti marketing