Zdravljem do ljepote

Mirjana Semenić Rutko
Vlasnica privatne specijalističke ginekološke ordinacije koju je snovala 2004. godine u Vukovaru. A svoju liječničku priču je počela 1991 godine kao liječnik u Ratnoj bolnici Vukovar u kojoj je radila do pada. Specijalizaciju iz ginekologije i porodništva je završila u Općoj bolnici Pula i u Petrovoj bolnici Zagreb. Poslijediplomski Ultrazvuk u ginekologiji i porodništvu je završila 1996 g. u Zagrebu kod profesora Kurjaka.
Po povratku u Vukovar radila je u Vukovarskoj bolnici a potom osnovala primarnu zdravstvenu zaštitu žena i trudnica u Domu zdravlja Vukovar Osnivač Lige protiv raka Vukovar i član Lions kluba Vukovar. U želji da svojim pacijenticama pruži stručan ali i ugodan posjet ginekologu koji nitko baš ne voli otvorila je svoju privatnu ordinaciju. Završila edukaciju za ultrazvučni pregled dojki za koji ima licencu kao i za Medicinsku akupunkturu.

A kako niti medicina nije uvijek ravna crta i potrebno je stalno se educirati došavši u kontakt sa BTL tehnologijom svoj rad je usmjerila prema estetici prvo u intimnom dijelu tijela a potom estetici čitavog tijela 2018. godine je osnovala Vu life centar. I od tada pa nadalje rad i edukacije su usmjerene ka pružanju usluga koje će poboljšati kvalitetu života. Početak rada u estetici je bio sa tehnologijom Protege Intima koja je potpuno inovativna, neinvazivna tehnologija medicinska, koja radiofrekvencijom potpuno bezbolno i bez vremena oporavka vrši remodulaciju intimnog dijela tijela žene, nakon poroda, određenih operacija, utjecaja godina i rada. Sa tim se popravlja izgled ali i funkcija vanjskog spolovila, poboljšavala mogućnost kontrole mokrenja kao i ponovnog jačanja osjeta u seksu.

Potom ulaskom u rad sa Exilisom , tehnologijom za remodulaciju cijelog tijela mogućnosti su se još proširile. Osim djelovanja na bore i zaglađivanje kože moguće je korigirati promjene kao celulit, masne naslage,na trbuhu, bedrima, pojasu oko struka , gluteusima. Znamo da je vrat i dekolte izdajica naših godina. Exilis potpuno bezbolno korigira promjene na vratu i dekolteu, smanjuje hiperpigmentacije, zaglađuje kožu. I sve to je potpuno bezbolno i bez vremena oporavka te nakon tretmana možete nastaviti svoj posao ili svakodnevne
aktivnosti potpuno slobodno. Zahvaljujući upravo kvaliteti rada Vu Life centar postaje edukacijski centar za BTL u radu sa Exilisom. Dalje edukacije u estetici proširuju rad te Postaje i Reviderm specijalistički centar.

Dr Semenić Rutko je završila u Medicinskom fakultetu Rijeka poslijediplomski program cjeloživotnog učenja Nekirurška estetska medicina – Aesthetic Academy. Te proširila svoj rad na rad sa biostimulatorima kao što su Prophylo i polikukleotidi. Naš smjer rada u Vu Life centru je njegovanje vlastitog zdravlja i izgleda te poboljšanje kvalitete života i zato je rad usmjeren na njegu tijela iznutra i izvana, jer samo upravo takav pristup može dati željeni izgled i dobar osjećaj. U želji da osim poboljša zdravlje tijela kako bi ljepota bila odraz zdravog tijela dodatno završava edukaciju za Europsku licencu za liječenja debljine .

Postala je partner Zinzino firmi iz Švedske koja na osnovu naučnih ispitivanja radi prirodne proizvode koji u potpunosti mijenjaju pristup zdravlju. Prehrana bazirana na testiranju i nadoknada upravo onoga što nam nedostaje je temelj Zinzino rada. Donijeti promjene u životu je moto a tom motu se pridružila i dr. Semenić Rutko. Zinzino prehrana i dodaci prehrani, je postala dio rada jer osim što uveliko doprinosi općem zdravlju doprinosi i poboljšanju izgleda. Uzimanjem Balance ulja povećava se elasticitet kože za 20 posto.

Razvijajući centar za intimno zdravlje osim protege Intima u centar dolazi Emsella, elektromagnetna stolica za liječenje inkontinencije žena i muškaraca ali i za pomoć kod seksualne disfunkcije. Potpuno neinvazivnim i bezbolnim pristupom se pomaže kod problema sa bježanjem mokraće kod starijih žena i muškaraca ali i kod mlađih žena nakon poroda kada mišići oslabe. Djelovanje Emselle jeste jačanje mišića dna male zdjelice kao da ste napravili 21000 kogelovih vježbi u pola sata. Učinkovitost je velika.
Osim rada na kvaliteti života i estetici osnovali smo i turističku agenciju kako bismo naše usluge mogli ponuditi svima koji su zainteresirani iskoristiti vrhunske proizvode i usluge a pri tome se upoznati sa ljepotama istočne Hrvatske. Želimo pružiti vrhunsku uslugu i doprinijeti promjenama koje će život učiniti zdravim i osjećati ćete se dobro. Pri tome želimo ostati vjerni svojim vrijednostima, njegovati vlastiti izgled. I vlastitu osobnost.
Obratite nam se! Tu smo za Vas!