Završio je 6. Festival estetike

U samom srcu Zagreba, u subotu 26.03., u prostorijama predivnog hotela Dubrovnik održan 6. Festival estetike Abeceda ljepote. Najveći događaj ljepote u regiji, donosi Vam revoluciju u beauty industriju za posjetitelje i profesionalce. Trajao je dva dana, a u svojih 5 godina pružio je svojim posjetiteljima internacionalno predstavljanje više od 60 brendova iz čak 10 različitih zemalja.

Festival baziran na kongresnim predavanjima i radionicama najnovijih nadolazećih trendova u beauty industriji ugostio je renomirana imena predavača iz svijeta estetike i kozmetike kao što su doktor Šapro, doktor Miletić, hair designer Ivica Zanetti, svjetski nagrađivani nail art edukator Nikola Jurešić i platinum sponzor festivala doktorica Maria Škornjak iz tvrtke Med-Line čija je radionica o revolucionarnim tretmanima za kožu bila najtraženija te se tražilo mjesto više.

Ove godine veliki fokus je stavljen na posjetitelje za koje je osmišljen program interaktivnog aspekta s izlagačima kroz razne Open Space radionice. Tako su posjetitelji mogli isprobati razne kozmetičke tretmane poput pilinga i čišćenja lica, kolagen niti, revolucionarnih novih proizvoda za mršavljenje i poboljšanje zdravijeg načina življenja, radionice predstavljanja novih nail art koncepata i program besplatnih konzultacija i informiranja za estetske tretmane od strane vrhunskih stručnjaka renomiranih poliklinika.

Dašak mode unijela je modna revija retro Pin Up stila modnog brenda Vibela design i modna revija elegantne svakodnevice modnog ateljea Botun. Malo je reći da su svojim novim kolekcijama dobile mnoge ovacije posjetitelja koji su na festivalu i odlučili na direktnu kupnju pojedinih artikala.

Ipak najveća medijska pozornost usmjerena je bila prema Celebrity humanitarnoj mirisnoj prići. Mirisna priča bila je mala kap pomoći djeci i Ukrajine kroz prodaju mirisnih nota parfema Abeceda ljepote. Ovu humanitarnu akciju su podržali i naše zvijezde hrvatske estrade poput legendarne glumice Mie Begović koja je izjavila kako osobno podržava evente s humanitarnom notom i ciljem pomaganja onima kojima je ista potrebna, a danas se može pružiti u raznim oblicima. Mia je ljubitelj kvalitetnih parfema pa je bio logičan odaziv na ovu mirisnu akciju. Uz Miu podržali su i zvijezda sapunice „Zlatni dvori“ Petre Kraljev, pjevač Bojan Jambrošić, glumica Helena Kalinić, misica Maja Curavić, plesač Endi, naša Eurovizijska predstavnica Nina Kraljić, koja je imala izlaganje na panelu u nedjelju o inovacijama za wellness centre kroz zvukoterapiju te televizijski voditelj Davor Garić koji je intervjuirao naše zvijezde za poznatu emisiju.

Uz mirisnu priču se službeno predstavio i novi luksuzni miris za muškarce Aristip brenda Hedonism. Kremast i postojan miris svojom kompozicijom može se pohvaliti da kvalitetom sastojaka pripada u sami vrh „niche“ parfema. Posjetitelji su bili među prvima koji su ga mogli isprobati i kupiti.

Festival smo završili s Nail art Master Classom nagrađivanog edukatora Nikole Jurešića koji je oduševio svoje polaznice stručnošću i znanjem praktičnog dijela. Master Class je trajao 7 sati, ali svaka polaznica je izašla s ekspresijom zadovoljstva naučivši nove trendove i trikove koje mogu primijeniti u daljnjem poslovanju.

Završetkom drugog dana priveli smo i 6. Festival estetike Abecede ljepote kraju.

Želimo zahvaliti svim izlagačima, partnerima i sponzorima koji su prepoznali kvalitetu festivala i nadamo se druženju i na idućem fetivalu s novim temama i trendovima u beauty industriji.

Pratite nas i dalje jer uskoro objavljujemo više slika i videa.

 

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: