Zablude o celulitu i kako ga se riješiti?

anticelulit
DR anticelulit koncept -Dusica Randjelovic , autor mnogih tekstova na temu celulit i zdrav život, poznato je ime u svijetu celulita i ljepote. Ove godine osim kao gost panela 6. Festivala estetike, nositelj je predavanja i radionice “Kako ostvariti očekivanja – Anticelulitni koncept”.
 
Razbite zablude o celulitu i savjetujete svoje klijente ispravne smjernice kako bi postigli rezultate i tako stvorili povjerenje klijenta i dalnju preporuku:
-Ako smršate, nestaće vam i celulit?
– Skupe kreme uklanjaju celulit?
– Samo pretili ljudi imaju celuli?
– Celulit dolazi tek u 30-im godinama?
anticelulit tretman
Predavanje i radionica koncipirani su usavršavanju znanja djelatnika kozmetičkih salona i onih koji se bave anticelulitnim tretmanima, ostvarivanju očekivanja klijenata, daljnjem savjetovanju, pravilnom masiranju glutealnog dijela i OSTVARIVANJEM REZULTATA!
 
Osiguraj svoje mjesto na 6. Festivalu estetike Abeceda ljepote na vrijeme.

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je