Voditelj emisije Celebrity makeover by Abeceda ljepote sezonu 2021/22. bio je Bojan Jambrošić

Voditelj emisije Celebrity makeover by Abeceda ljepote sezonu 2021/22. bio je Bojan Jambrošić. Javnosti je poznat kao pjevač,
pobjednik talent showa,
posebno istićemo da je i dobitnik Porina u nominaciji Najbolji album tamburaške glazbe s albumom Kajkavski biseri u suradnji s Tamburaškim orkestrom HRT-a godine 2020.

Roditeljima i djeci Bojan je poznat po sinkronizaciji crtića te kao vlasnik crtića Jojo i brojevi u kojem glumi ali je zaslužan i za scenarij, glazbu i animaciju istog.

U Abecedi ljepote bio je 2021.zaštitno lice za 5.Festival estetike, o Bojanu smo pisali u brojevima magazina, te je logičan nastavak suradnje bio izbor ovog svestranog i sposobnog umjetnika za voditeljsku ulogu emisije.

Nije bilo lako, prošli smo i kišu i snijeg, i plus 35 i koronu i sve emisije. Sposobnost snalaženja u svakoj situaciji, ležernost i komunikacija, Bojana svrstava u sam vrh voditeljskog posla.

Sretni smo da je Bojan bio voditelj prve sezone i vjerujemo da će mu ova uloga otvoriti i neka nova vrata, nove navike i saznanja.

Veselimo se idućoj sezoni.

 

Povezano

Cijena ljubavi

Cijena ljubavi Jeste li ikada bili zaljubljeni? Ako jeste, onda znate kako je to kada se probudite u mislima na „njega „ i kada zaspite u

Ljepota će spasiti svijet

Biti dotjeran, uvijek ali ne previše ni premalo, taman toliko da privučeš pozornost. U današnje vrijeme cilj je to svake žene i muškarca. Hrvatice nose titulu