U društvu sa poznatim TV voditeljem

Voditeljica emisije Celebrity Makeover by Abeceda ljepote ugostila je poznatu voditeljsku TV zvijezdu, pjevača, glumca i showmana Mirka Fodora.
U emisiji je bilo puno zabave, a i rada i vožnje. Maja je Mirka odvela u Pušćine u prodavaonicu kreveta i madraca Bernarda. Vrlo ugodno druženje sa gospođom Bernardom uvijek  je  korisno za cijeli tim. Ovaj puta smo naučili o madracima koji su povišenog uzglavlja za osobe koje imaju određene zdravstvene probleme. Objasnili smo Mirku sve o jastuku Pospanku za kojeg je gospođa Bernarda dobila niz nagrada u Hrvatskoj i svijetu za inovaciju na tržištu.
Na povratku u Zagreb stali smo u Varaždinskim Toplicama na ručak u pizzeriju Bernarda. Ova pizza – pasta – burger bar  poseban je  zbog toga jer svu hranu imaju iz vlastitog uzgoja, poznati je fishburger napravljen od šarana iz vlastitog uzgoja.  Tijesto iz kojeg se radi pizza je napravljeno od termalne vode, patentirano je,  a tijesto ima poseban  okus  i mekoću.
Što kaže osoblje restorana o spravljanju ove pizze pogledajte u emisiji koja je dostupna na youtube kanalima.
U Zagrebu smo Mirka iznenadili odlaskom u Kik trgovački lanac u kojem je odlučio izabrati stvari za sebe i dom.
A posebno iznenađenje Mirku smo pripremili odlaskom u estetsku polikliniku.

Detalje pogledajte na youtube linku: https://www.youtube.com/channel/UC-DBqZdjtOaIfCDpYlUpu0A/videos?view=0

#mirkoforor#kik.hrvatska#lovekik#bernardazagreb#pizza#mmmedestetica#estetika

 

Povezano

Web Wellness Klinika

Web wellness sistem osnovan je na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sastoji se od uređaja za testiranje koji se preko kompjutora i

Estetika = ZDRAVLJE IZNUTRA + LJEPOTA IZVANA

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Tisuće Tiens globalnih Distributera i zaposlenika su promicanje pozitivnog, prirodnog i