Tina Katanić u Celebrity Makeoveru

Nakon dugo vremena prvo pojavljivanje naše poznate misice Tine Katanić upravo je bio u emisiji Celebrity Makeover.

Našu gošću smo odveli u Nova Optiku gdje je odradila pregled očiju i isprobala mnoge brendove dioptrijskih i sunčanih naočala. Nova optiku smo posjetili u poslovnici u Zagrebu dok druge poslovnice možete pronaći Slavoniji. Posebnost optike je u besplatnom pregledu očiju svaki dan bez prethodne najave kao i brendu naočala brazilske manekenke Ana Hickmann. Pravi spoj s našom prelijepom Tinom.

Tina se odlučila na tretman zatezanja trbuha u salonu Tajne ljepote. Iako njena zavidna figura može posramiti mnoge djevojke, ona kaže kako je svaka žena lijepa, a to dodatno izađe na van ako zna nositi svoje godine.

Misica bez haljina? Znamo mi bolje od toga, zato je našu gošću rado ugostio Modni salon Botun. Tina se izgubila u prelijepim haljinama nove kolekcije od svile i prirodnih materijala, koje su joj stajale kao salivene.

Doša je na red na mali odmor od dana, prepričati dojmove i uživati u hrani restorana Taurus koji se nalazi u kompleksu Hotela i Grand Casino Admiral na Vrbanima.
Restoran Taurus osim svog bogatog menija nudi i poslovne ručkove koji se mijenjanju svaka dva tjedna kroz dnevni meni.

Oprostili smo se s našom gošćom te Vam donosimo specijalni prilog s našom Ksenijom Pajić koja je posjetila Vision centar Ocularia. Ksenija je bila na pregledu vida i prepuštena odabiru progresivnih okvira.

Ako ste mislili da je to jedini poseban prilog, prevarili ste se. Imamo još jedan posebni prilog s našom urednicom Draženkom Pleškom koja je posjetila dr. Miletića gdje je odradila tretman hijaluronom u nazolabijalne bore. Također nam je ispričala sve o 6. Festivalu estetike i koji nas programi na festivalu očekuju s posebnim naglaskom na specijalni program Estetski tretman 1na 1 o kojem možete pročitati na sljedećem linku.

Dragi naši, vidimo se u sljedećoj emisiji gdje nam gostuje Sanja Vejnović.o priloga

Povezano

Još jedan Master Class uspješno završio

Zasigurno možemo reći kako je 27.03. Festival estetike obilježio Master Class by Nikola Jurešić. Internacionalni master edukator sa zavidnim postignućima i visoko plasiranim mjestima na prestižnim

Sanja Vejnović gost Celebrity Makeovera

U Celebrity Makeoveru by Abeceda ljepote naš Bojan Jambrošić ugostio je predivnu glumicu Sanju Vejnović. Za Sanju je prva destinacija bila Medical Beauty Centar koji vodi

Završio je 6. Festival estetike

U samom srcu Zagreba, u subotu 26.03., u prostorijama predivnog hotela Dubrovnik održan 6. Festival estetike Abeceda ljepote. Najveći događaj ljepote u regiji, donosi Vam revoluciju

jana nails

Dašak glamura svakog salona

Jana Nails jedan je od vodećih brendova u Europi s tendencijom širenja i van granica našega kontinenta. Kombinacija visoko kvalitetnog materijala, stvaranja trendova i postavljanje ljestvice