Tina Katanić u Celebrity Makeoveru

Nakon dugo vremena prvo pojavljivanje naše poznate misice Tine Katanić upravo je bio u emisiji Celebrity Makeover.

Našu gošću smo odveli u Nova Optiku gdje je odradila pregled očiju i isprobala mnoge brendove dioptrijskih i sunčanih naočala. Nova optiku smo posjetili u poslovnici u Zagrebu dok druge poslovnice možete pronaći Slavoniji. Posebnost optike je u besplatnom pregledu očiju svaki dan bez prethodne najave kao i brendu naočala brazilske manekenke Ana Hickmann. Pravi spoj s našom prelijepom Tinom.

Tina se odlučila na tretman zatezanja trbuha u salonu Tajne ljepote. Iako njena zavidna figura može posramiti mnoge djevojke, ona kaže kako je svaka žena lijepa, a to dodatno izađe na van ako zna nositi svoje godine.

Misica bez haljina? Znamo mi bolje od toga, zato je našu gošću rado ugostio Modni salon Botun. Tina se izgubila u prelijepim haljinama nove kolekcije od svile i prirodnih materijala, koje su joj stajale kao salivene.

Doša je na red na mali odmor od dana, prepričati dojmove i uživati u hrani restorana Taurus koji se nalazi u kompleksu Hotela i Grand Casino Admiral na Vrbanima.
Restoran Taurus osim svog bogatog menija nudi i poslovne ručkove koji se mijenjanju svaka dva tjedna kroz dnevni meni.

Oprostili smo se s našom gošćom te Vam donosimo specijalni prilog s našom Ksenijom Pajić koja je posjetila Vision centar Ocularia. Ksenija je bila na pregledu vida i prepuštena odabiru progresivnih okvira.

Ako ste mislili da je to jedini poseban prilog, prevarili ste se. Imamo još jedan posebni prilog s našom urednicom Draženkom Pleškom koja je posjetila dr. Miletića gdje je odradila tretman hijaluronom u nazolabijalne bore. Također nam je ispričala sve o 6. Festivalu estetike i koji nas programi na festivalu očekuju s posebnim naglaskom na specijalni program Estetski tretman 1na 1 o kojem možete pročitati na sljedećem linku.

Dragi naši, vidimo se u sljedećoj emisiji gdje nam gostuje Sanja Vejnović.o priloga

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je