Televizijsku voditeljica i urednica Uršula Tolj u emisiji Celebrity makeover

Ovaj tjedan u goste emisije Celebrity makeover pozvali smo televizijsku voditeljicu i urednicu Uršulu Tolj. U prekrasnom i zabavnom danu Uršulu smo vodili k našim starim i novim partnerima.
Krenuli smo od Arena centra gdje smo posjetili Timberland u koji je stigla kolekcija sandala za žene.
Nakon toga Uršula je uživala u beauty trenucima salona La Camilla, gdje traju pripreme tijela za ljeto, u vrhunskim aparatima  za lasersko zatezanje kože i smanjenje obujma.
U Poliklinici Ribnjak pažljivo smo pogledali cijelu kliniku koja nudi i medicinske i estetske usluge. Za koju se uslugu odlučila naša gošća, pogledajte na youtube kanalu u bilo koje vrijeme.
Ručak u restoranu Food Garden oduševljenje je za naše goste. Poklonom Tvornice naočala još smo dodatno razveselili prekrasnu Uršulu.
Za kraj dana otišli smo do samog centra grada u Witrina trgovinu hrvatskim proizvodima, gdje smo uživali u vrhunskim delicijama.

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je