Televizijsku voditeljica i urednica Uršula Tolj u emisiji Celebrity makeover

Ovaj tjedan u goste emisije Celebrity makeover pozvali smo televizijsku voditeljicu i urednicu Uršulu Tolj. U prekrasnom i zabavnom danu Uršulu smo vodili k našim starim i novim partnerima.
Krenuli smo od Arena centra gdje smo posjetili Timberland u koji je stigla kolekcija sandala za žene.
Nakon toga Uršula je uživala u beauty trenucima salona La Camilla, gdje traju pripreme tijela za ljeto, u vrhunskim aparatima  za lasersko zatezanje kože i smanjenje obujma.
U Poliklinici Ribnjak pažljivo smo pogledali cijelu kliniku koja nudi i medicinske i estetske usluge. Za koju se uslugu odlučila naša gošća, pogledajte na youtube kanalu u bilo koje vrijeme.
Ručak u restoranu Food Garden oduševljenje je za naše goste. Poklonom Tvornice naočala još smo dodatno razveselili prekrasnu Uršulu.
Za kraj dana otišli smo do samog centra grada u Witrina trgovinu hrvatskim proizvodima, gdje smo uživali u vrhunskim delicijama.

Povezano

Cijena ljubavi

Cijena ljubavi Jeste li ikada bili zaljubljeni? Ako jeste, onda znate kako je to kada se probudite u mislima na „njega „ i kada zaspite u

Ljepota će spasiti svijet

Biti dotjeran, uvijek ali ne previše ni premalo, taman toliko da privučeš pozornost. U današnje vrijeme cilj je to svake žene i muškarca. Hrvatice nose titulu