STAR POINT PLESNA PRIČA

STAR POINT PLESNA PRIČA

 

Za sebe kažu da su strogi…  jer nisu još jedna zabavna rekreacija za djecu, ali da ima i pregršt zabave i dobrog raspoloženja u onome što rade!

 

Plesna akademija STAR POINT je jedinstven koncept koji kroz sinergiju glazbe, plesa i pokreta paralelno usavršava socijalne i umjetničke vještine, gdje se na poseban način pristupa svakom pojedinom djetetu kako bi se iz njega izvukao najveći mogući potencijal.

 

“Djeca su naša najveća vrijednost, te je beskompromisan ulog u njihov zdrav razvoj naša misija.”

 

Kroz individualan pristup budimo, razvijamo i usavršavamo eleganciju pokreta. Timskim pristupom potičemo i olakšavamo socijalizaciju, osjećaj za grupu, ali i svjesnost o jedinstvenosti sebe u toj grupi. Učimo relaksaciji i meditaciji na najbolji mogući način – pokretom i glazbom.

 

Kod nas Vaša djeca usvajaju ponašanje i manire, postaju samosvjesne i pristojne osobe 21.st. Razvijaju svoj osobni stil jer poštujemo jedinstvenost svakog djeteta te potičemo jačanje integriteta i samopouzdanja.

 

Nedavno , natjecateljska  plesna grupa Star Point Akademije ,  STARDUST ili naše ” Dustice” vratila se sa svog prvog internacionalnog plesnog turnira pod nazivom Rolly Dance Open u Mariboru , Sloveniji s osvojenim 1. Mjestom u kategoriji SOLO MINI i Elite bronze nagradom u kategoriji URBAN CHILDREN. Naš rad i projekt u službi zdravog i sportskog razvoja djece prepoznali su i sponzori poput Hrvatske Pošte, Dukata, LeBallona i ostalih bez kojih ova lijepa priča ne bi zaživjela takvim intenzitetom.

Naravno, uz pedagoge i trenere zavidne klase, Božene Fitz, Domagoja Sertića i Korine Kovačić natjecateljska nota u Star Pointu itekako je  naglašena te nas već sad očekuju najmanje 3 turnira u 2023 godini!

 

Za zvjezdani razvoj naših malih potencijala tu su i Miro Čabraja, akademski glumac, Pia Kartelo akademski školovana  pjevačica s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom, te Magdalena Martinčić, mlada umjetnica, apsolventica Muzičke Akademije, vrsni poznavatelj zračnih akrobacija  kao što su ples na svili i sl. U Star Pointu djecu podučavaju prije svega divni ljudi koje djeca naprosto obožavaju.

 

Kako bi startali i prije samog početka školske godine te se na vrijeme pripremili za sve predivne izazove plesne 2023/24.

s ponosom najavljujemo početak upisa u naša dva ljetna PLESNA KAMPA

 

Prvi tjedan 3.7. do 8.7.i drugi tjedan  28.8. do 2.9.

Roditelji mogu već sad prijaviti svoje male zvijezde u plesne grupe od 6-9 /10-12/ 12-15 godina, kako bi postale dio najzabavnije zvjezdane plesne radionice uz stručno vodstvo naših specijaliziranih pedagoga i plesnih učitelja.

Uz osebujan i zanimljiv program djeca ce savladati osnove

showdancea, suvremenog plesa, latinoameričke plesove, urban i modern dance uz goste iznenađenja i veliki završni disco party!

Kontakt:

+385 91 943 7723

info@starpoint.hr

Prijave  na web: WWW.STARPOINT.HR

 

I to nije sve jer će program za 2023/24 omogućiti i mamama da treniraju i plešu u istim terminima, paralelno sa svojim najmlađima.

U STAR POINTU JE PLES TEK POČETAK!

 

 

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je