Sretna Nova 2023 !!

Sretna Nova 2023 !!

Za kraj godine zahvalili smo partnerima Abeceda ljepote  i gledateljima emisije Celebrity Makeover by Abeceda ljepote posebnim emisijama koje su dostupne na youtube kanalima.

U prostoru hotela Movenpick u Zagrebu čestitanju su se pridružili partneri i zvijezde. A neke zvijezde su poslale svoje video čestitke.

Posebne poklone pripremile su Marjam Mandić vlasnica salona za uljepšavanje Beautylicious by MM, u kojem možete napraviti sve najbolje tretmane za lice i tijelo trenutno dostupne na tržištu.

Nakitom nas je iznenadila Ivančica Pahor hrvatska dizajnerica unikatnog nakita s posebnom svečanom kolekcijom za novu godinu.

O poznatim osobama iz Hrvatske i svijeta razgovarali smo s vlasnicom portala Gossip vijesti, koju smo s veseljem pozvali u svećanu emisiju.  ” Jelena Rozga, Nina Badrić, Ana Rucner i brojne druge poznate Hrvatice uvijek su top tema čitateljima, a od stranih zvijezda najviše se čita o uređenju doma by Property Brothers, brojnim glumcima poput Bena Afflecka i Brada Pitta te naravno obitelji Kardashian. Nedavna goruća tema bili su svakako naši vatreni, koji su nas sve ugodno iznenadili svojim trijumfom na prvenstvu! ”  otkrila je vlasnica portala.

Bili smo i na svečanom eventu tvrtke Med – line iz Zagreba i družili se za našom omiljenom dr.Mariom Škornjak te sa nekim zvijezdama.

Hvala partnerima Abeceda ljepote koji su prepoznali vrijednost tvrtke te našli svoje mjesto za promociju i kroz Festival estetike i kroz emisiju Celebrity Makeover. Hvala svima koji su na bilo koji način podržali projekat, hvala medijima i pratiteljima.

Sve najbolje u Novoj 2023. godini, neka Vam bude obilje zdravlja, sreće, poslovnog uspjeha i https://abecedaljepote.hr/wp-content/uploads/2020/05/SinglePost_8-Accommodation-Featured.jpgvi!

 

Abeceda ljepote/ Draženka Pleško

 

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: