Social media content creator and promoter Nika Ilčić bila je u emisiji Celebrity makeover

Social media  content creator and promoter Nika Ilčić bila je u emisiji Celebrity makeover.

Mladu, zabavnu i ambicioznu Niku Ilčić vodili smo u Tvornicu naočala da izabere svoj model. Ali i da razmisli o svom brendu naočala u stilu popularnih svjetskih zvijezda. U posljednje vrijeme u trendu je da zvijezde prodaju svoje brendove od kozmetike, parfema, nakita. Da i sunčanih naočala!!

Niku smo potom vodili u Vibela design  gdje je uživala u svom modnom odabiru. U prekrasnoj retro kućici Vibela designa  uživaju svi gosti naše emisije. Na neki način se vrate  u svoje djetinjstvo birajući ove prekrasne suknje u kojima se stvarno osjećaju ” svoje” ! Nika nije mogla odoljeti popularnoj strip suknji i jakni u tom stilu.

U Vibela designu nam se pridružila i urednica emisije Draženka Pleško koja također vrlo rado nosi modnu odjeću s Vibela potpisom.

Maja Curavić tek je na drugom snimanju jer je nova sezona Celebrity makeover emisije tek počela, a već  aktivno sudjeluje u projektu. U ovoj emisiji vrlo rado je probala nove jesenske modele Vbela design.  A u kozmetičkom salonu uživa svaka žena ! Posjetom salonu La Camilla beauty bar Nika je bila na oblikovanju tijela na popularnom Tesla aparatu. Svoje tijelo treba stalno njegovati i održavati. Nije baš užitak biti na tretmanu maderoterapije, ali kada vidite rezultate i savršene noge bez celulita, poželjeti ćete još dolazaka na tretman maderoterapijom.

Atraktivnu Niku vodili smo u restoran na Zrinjevcu Food Garden u koji vrlo rado vodimo naše zvijezde. Svi smo uživali u jedinstvenim okusima jela, deserta i kave sa zobenim mlijekom.

Posebno iznenađenje Niki smo napravili u frizerskom salonu Elvita u Velikoj Mlaci. Elvita u svojoj ponudi ima izradu dnevnih i svečanih frizura, ekstenzije, umetke u kosu i make up. Savršeno mjesto prije svakog izlaska u kojem želite novu frizuru i savršeni izgled. Prilog smo snimali u petak, tako da smo sigurni da je Nika u svom večernjem izlasku,  ostavila bez daha svojim novim izgledom.

Ako nas ne stignete gledati, svakako čitajte o našim i drugim zvijezdama na portalu Gossip www.gossip-vijesti.com

Ako ste propustili emisiju pogledajte na linku https://youtu.be/C1jqCRFZDOA

 

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je