Silhouette Soft niti – zatezanje kože bez “noža”

silhouette soft niti

Neoperativni lifting nitima je revolucionarna metoda zatezanja kože lica i vrata za samo 30 min .Tehnika koja po svemu sudeći bi mogla biti dobra alternativa klasičnog face liftinga i po rezultatima i po vremenu izvođenja, a svakako i po financijskom aspektu.

Utjecaj gravitacije, stresan način življenja modernog čovjeka dovode do toga da ponekad imamo malo vremena da se posvetimo izgledu i da u jednom trenutku budemo nezadovoljni našom slikom u ogledalu. Mlitava, opuštena koža, spušteni kapci i naboran vrat su često posljedica neadekvatne njege, nezdravog života, stresa i dr.

S druge strane razvoj estetske ideje je progresivno otišao toliko daleko da postoji alternativno rješenje za klasičan face lifting, a to su Silhouette soft niti. One predstavljaju niti s određenim konusnim dijelovima u 2 pravca. Mogu se koristiti za podizanje donjeg, srednjeg i gornjeg masiva lica, za zatezanje vrata kao i za podizanje obrva

Sama procedura izvodi se u bolničkim uvjetima. Nakon aplikacije lokalne (topikalne) anestezije pristupa se oblikovanju malih doza  0.2 lokalne infiltrativne anestezije (Lidokain-adrenalin), tako što se kompletna regija koja se tretira umrtvi. U sterilnim i bezbolnim uvjetima izvodi se aplikacija jednog ili više para ovih Siluete soft niti.

Rezultat je zatezanje tretiranih regija, reparacija ,regeneracija i revitalizacija. One su u tkivu prisutne nekih 8 do 12 mjeseci ,a zatim se potpuno razgrade. Efekt zatezanja i podmlađivanja uočljiv je već poslije 2 mjeseca i traje do 3 god pa i više (individualne reakcije).

Može se ponoviti i više puta . Ne postoji ograničenje u kojim godinama smiju da se ove niti rade.

Nakon same aplikacije ovih niti, ulazno mjesto se zatvori specijalnim flasterom koji se skida nakon 24h. Pacijent se svojim svakodnevnim aktivnostima vraća već sljedećeg dana, uz propisanu antibiotsku preventivnu terapiju. Šminka je dozvoljena nakon 48 h.

Efekti klasičnog holivudskog face liftinga su sada jako pristupačni, manje bolni i jeftiniji, a efekti koji se nakon tretmana dobiju, klijenti uspoređuju s pravim holivudskim divama i njihovim naslovnim stranama.

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je