Sanja Vejnović gost Celebrity Makeovera

U Celebrity Makeoveru by Abeceda ljepote naš Bojan Jambrošić ugostio je predivnu glumicu Sanju Vejnović.

Za Sanju je prva destinacija bila Medical Beauty Centar koji vodi Reviderm specijalist i majstor kozmetičar Sanja Martinko. Gđa. Martinko je napravila preko 1.000 analiza kože diljem regije što je ujedno bio i prvi korak za našu gošću. Nakon analize kože odlučili smo se na tretman Global Anti-age.

Nakon Medical Beauty Centra zaputili smo se u Vision Centar Ocularia na progresivni pregled očiju i odabir najljepših naočala koje pristaju Sanjinom licu.

Naša gošća je ipak renomirano ime glumačke estrade i morali smo ju odvesti na pregled u Centar estetske kirurgije dr. Zoran Žgaljardić, jednog od najtraženijeg kirurga. Sanja je odradila konzultacije i dogovorila za daljnji tretman lica.

Nakon smo stali u već dobro poznati restoran Taurus gdje smo bili ugodno iznenađeni kulinarskim znanjem naše gošće.

Specijalni prilog emisije je dr. Maria Škornjak koja je govorila o novitetima kozmetike i beauty industrije. Predstavila je revolucionarne linije koje svaki kozmetički salon treba uvesti u svoju ponudu.

#abecedaljepote #celebrity #emisija #sanjavejnovic #zvijezda #kozemtickitretman #lice #medline #kirurg #naocale

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je