Restoran Halicanum – savršen spoj tradicije i moderne kuhinje u svakom zalogaju

Restoran „Halicanum“, u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, svojim gostima nudi vrhunsku gastronomsku ponudu te raznovrsna a la carte jela. Uključujući tradicionalne međimurske specijalitete i lokalna jela u modernom ruhu. Jelovnik svakodnevno obogaćuju novim sezonskim jelima kako bi ponuda bila što posebnija. Dok vrhunske namirnice nabavljaju od lokalnih OPG-ova i domaćih proizvođača. Na njihovom se jelovniku tako može pronaći meso, tiblice, sušeni jezik, prgice, domaće kobasice, trganci sa slaninom, juha od buče ili gljiva s heljdom, goveđi obrazi, domaći njoki i kroketi, ali i pačja prsa, biftek ili file odjelena.

Restoran „Halicanum“ idealno je mjesto za stvaranje najljepših uspomena. Pomno birani sastojci, konkurentne cijene i savršeno prirodno okruženje ga posebnim mjestom za proslave vjenčanja i druge svečanosti. Restoran je ime dobio po rimskom gradu Halicanum iz 1. stoljeća nakon Krista, a isti se nalazio na prostoru današnjeg Svetog Martina na Muri. S obzirom na
bogatu povijest međimurskog kraja, kulturu i prirodne ljepote, restoran Halicanum savršeno upotpunjuje gastronomsku kartu ovog prekrasnog kraja.

Glamping resort Toplice sveti Martin – potpuna harmonija s prirodom

Glamping resort Toplice Sveti Martin prvi je službeni glamping resorta u Hrvatskoj, a sa svojih 25 drvenih kućica nudi savršen spoj luksuza i prirode. Svaka kućica, uz komfornu spavaću sobu i prostranu kupaonicu, posjeduje i vlastitu terasu sa saunom i kadom za opuštanje.

Posebna pažnja posvećena je okolišu koji okružuje resort, s ciljem stvaranja prave prirodne oaze i bliskosti s okolnim krajolikom. Istovremeno prateći svjetske trendove te čineći ponudu jedinstvenom u Međimurju i usklađenom s najnovijim inovacijama u Europi i svijetu.. Za sve željne dodatnog hedonizma, otvoren je i Zen House u kojemu se gosti mogu opustiti uz različite masaže, saunu, tretmane lica i tijela te druge savršene beauty rituale. Balijska, tajlandska, relax ili klasična masaža cijelog tijela, u rukama pravih profesionalaca, djeluju blagotvorno na organizam i povećavaju hormon sreće. Glamping resort Toplice sveti Martin uspio je na jednom mjestu stvoriti prirodnu, gastronomsku i opuštajuću oazu u srcu Međimurja.

Cijelu emisiju pogledajte na linku;

 

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: