Razgovor s estetskim kirurgom – ekskluzivno dr.Ivonne Žgaljardić

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić u Centru za estetsku kirurgiju dr.Žgaljardić u Opatiji saznali smo razliku između estetske medicine i estetske kirurgije. ” Centar za estetsku kirurgiju bavi se svim aspektima estetske medicine i estetske kirurgije. To su zapravo dvije grane koje se međusobno isprepleću i teško je odvojiti jedno od drugoga. Postoje indikacije za neinvazivni tretman a postoje indikacije za operaciju. Najvažnije je napraviti kvalitetan razgovor s klijentom čuti njegove želje i odabrati dobru metodu rada u datom trenutku na zadano stanje. Vrlo često klijenti dolaze na pregled sa zabludama jer su na nekome vidjeli nešto kako oni ne bi htjeli izgledati. Najčešći primjer toga je kod tretmana pomlađivanja lica. Često predložim kirurški lifting kao najbolju metodu pa klijenti uspoređuju s lošim primjerima upotrebe filera, no to oni tako vide.”

Cilj estetske kirurgije

Doktorica ističe da se klijenti ne mogu kvalitetno snaći u puno informacija koje se nalaze na internetu gdje ispada da se sve može, sve je neinvazivno i sve je u pauzi za ručak. ” Mi smo medicina koja se bavi ljudskim tijelom koje ima svoje zakonitosti i pravila. I unatoč tome što svi žele da rezultati budi brzi i bez oporavka to ne ide tako.  Cilj kirurgije je da vi ostanete vi, samo u nekoj mlađoj boljoj verziji. ”

U razgovoru doktorica ističe i dobru komunikaciju s klijentom na prvom pregledu.

” Prvenstveno pokušavam iščitati koje su klijentove želje i zašto želi baš to. Ponekad klijenti žele neinvazivni tretman iz opravdanih razloga, jer nemaju vremena za oporavak sedam dana. To su legitimni razlozi pa im pokušavam dati poboljšanje i osvježenje. U slučaju nekih drugih razloga važno je klijentu objasniti što se može dobiti s kojom metodom. Cilj nam je imati sretne klijente. Najviše volim kada mi klijent kaže; meni smeta to i to. Tada  preporučim najbolji tretman. Moj savjet je za sve koji žele neki tretman da kada odaberete kirurga, iznesite mu svoju problematiku i mi ćemo znati kako dalje dobiti najbolje za vas.”

Kontakt: CENTAR ZA ESTETSKU KIRURGIJU DR. IVONNE ŽGALJARDIĆ

Nova Cesta 46/B, 51410 Opatija

@dr.ivonne_zgaljardic

@zgaljardic_clinic

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je