Program festivala je objavljen

program festival estetike abeceda ljepote

Program 6. Festivala estetike Abeceda ljepote je online i možete ga vidjeti na linku OVDJE.

Očekuje Vas pregršt kvalitetnih predavanja i radionica renomiranih predavača. Svaki program pomno je odabran u svrhu usavršavanja znanja početnika i profesionalaca, educiranju o novim tretmanima i beauty trendovima 2022. godine.

Izdvojili bi ove godine Open Space radionice koje su usmjerene prema posjetiteljima na kojima mogu vidjeti prezentaciju izlagača o određenom proizvodu ili usluzi, Osim same prezentacije, određene proizvode mogu i isprobati na licu mjestu kao i kupiti ili rezervirati termin po festivalskim cijenama.

Drugi novitet za koji smatramo da će biti veliki hit je Estetski tretman 1na 1.

Estetski tretmani su postali popularizirani i dostupni široj javnosti. Razmišljanja kako je ovo tema samo za poznate osobe je promijenjena, ali ne i  strah da zakorače u tom smjeru.

Festival je ove godine osmislio poseban program u kojem je cilj  dodatno informirati javnost o estetskim tretmanima koje ih zanimaju i omogućiti im dodatne popuste s renomiranim poliklinikama.

Teme na koje smo se fokusirali na ovom festivalu:
– Hijaluron za pomlađivanje
– Višak kože nakon mršavljenja
– Prp tretman
– Blefaroplastika
– Facelifting
– Nekirurško oblikovanje nosa
– Plazma tretman
– Liposukcija
– Podizanje gornje usne
– Što su bradavice, madeži, ateromi
– Akne i kako ih odstraniti
– Korekcija grudi
– Korekcija nosa , kapaka
– Problemi s kosom i dr.

Posjetitelj mora ispuniti formu na našoj stranici OVDJE i odabrati željeno vrijeme za konzultacije, a mi festival će složiti raspored i dodijeliti stručnu osobu s kojom može odraditi BESPLATNE konzultacije te ugovoriti tretman po festivalskim cijenama.

Veselimo se 6. Festivalu estetike Abeceda ljepote koji će se održati 26.-27.03.2022. u hotelu International.

Ne čekajte nego si osigurajte kartu OVDJE i vidimo se na festivalu.

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je