Prirodna medicinska kozmetika – GERnetic Francuska

Gernetic

Dr Laporte, zajedno sa mnogim bolnicama, proučavao je biološki sastav svake stanice ljudskog tijela u konstantnoj potrazi za hranljivim sastojcima čija molekularna masa i zapremina mogu biti apsorbirane od strane kože. Svi ovi sastojci (vitamini i minerali, oligoelementi, amino kiseline) moraju odgovarati biološkom sastavu stanice da bi regenerirale tkivo. Tako je stvorena jedinstvena, sigurna, prirodna, naučna linija proizvoda, apsolutno drugačija, bazirana na prehrani kroz kožu.

Proizvodi su formulirani za svaku specifičnu potrebu lica, grudi i tijela, tako da održe tkivo na maksimalnom nivou aktivnosti. GERnétic proizvodi rješavaju najkompliciranije probleme oboljenja kože kao što su psorijaza, ekcemi, akne, ožiljci, opekotine, celulit, strije, a služe i za njegu zdrave kože.

GERnétic primjenjuje i kombinira principe nekoliko alternativnih metoda da bi stvorio svoje proizvode:

  • BIOLOGIJA: Donosi bitne hranljive tvari koje su potrebne stanicama da bi pravilno funkcionirale.
  • HOMEOPATIJA: Minimalna količina daje najbolje rezultate (pretjerana upotreba proizvoda smanjuje učinkovitost).
  • ALGO TERAPIJA: Čist koncentrat hranljivih tvari.
  • AMINO TERAPIJA: Jačanje strukture cijelog tijela da bi se održalo i regeneriralo tkivo.

Savršena kozmetika za SPA Centre, hotele i sve estetske centre. Saznajte zašto je GERnetic idealna kozmetika baš za vaš salon.

PRIJAVA

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je