Prekrasna mlada glumica Ana Uršula Najev u emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote

Prvi puta u emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote  bila je prekrasna mlada glumica Ana Uršula Najev. Osim po nagrađivam ulogama, mlada glumica poznata nam je iz uloge doktorice u popularnoj TV seriji. Ani Uršuli priuštili smo pravi makeover. Naviknuta je na sportski stil za dnevne kombinacije te na svečane haljine. Odlaskom u Calico Mood hrvatski brend modne odjeće Ana Uršula odabrala je kombinaciju haljine i košulje od tafta koji je potpuna novost u njezinom modnom izričaju.

Unikatnim nakitom hrvatskom brenda Cyber nakit dizajnerice Vlatke iz Čakovca, od kaučuka modnoj kombinaciji dodan je glamurozni ton.
Posjet salonu ljepote i wellness centru naša se gošća posebno razveselila. Kako je svakodnevno pod teškom scenskom šminkom tretman lica biljkama savršeno će joj odgovarati. U salonu Tanja u Sesvetama Ana Uršula uživati će u posebnom tretmanu uz čaj, muziku i opuštenu atmosferu.
Naše zvijezde vole Movenpick hotel jer je prekrasnog ambijenta, vrhunske hrane i pića iz restorana posebno uređenog u Tesla stilu ili pak bar s vrhunskom kavom i slasticama.
Tvrtka Abeceda ljepote ima svoj parfem izrađen po posebnoj recepturi kojeg je za kraj Ana Uršula dobila od urednice emisije.
Cijela emisija dostupna je na youtube kanalu.

Povezano

Cijena ljubavi

Cijena ljubavi Jeste li ikada bili zaljubljeni? Ako jeste, onda znate kako je to kada se probudite u mislima na „njega „ i kada zaspite u

Ljepota će spasiti svijet

Biti dotjeran, uvijek ali ne previše ni premalo, taman toliko da privučeš pozornost. U današnje vrijeme cilj je to svake žene i muškarca. Hrvatice nose titulu