Prekrasna mlada glumica Ana Uršula Najev u emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote

Prvi puta u emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote  bila je prekrasna mlada glumica Ana Uršula Najev. Osim po nagrađivanim ulogama, mlada glumica poznata nam je iz uloge doktorice u popularnoj TV seriji. Ani Uršuli priuštili smo pravi makeover. Naviknuta je na sportski stil za dnevne kombinacije te na svečane haljine. Odlaskom u Calico Mood hrvatski brend modne odjeće Ana Uršula odabrala je kombinaciju haljine i košulje od tafta koji je potpuna novost u njezinom modnom izričaju.

Unikatnim nakitom hrvatskom brenda Cyber nakit dizajnerice Vlatke iz Čakovca, od kaučuka modnoj kombinaciji dodan je glamurozni ton.
Posjet salonu ljepote i wellness centru naša se gošća posebno razveselila. Kako je svakodnevno pod teškom scenskom šminkom tretman lica biljkama savršeno će joj odgovarati. U salonu Tanja u Sesvetama Ana Uršula uživati će u posebnom tretmanu uz čaj, muziku i opuštenu atmosferu.
Naše zvijezde vole Movenpick hotel jer je prekrasnog ambijenta, vrhunske hrane i pića iz restorana posebno uređenog u Tesla stilu ili pak bar s vrhunskom kavom i slasticama.
Tvrtka Abeceda ljepote ima svoj parfem izrađen po posebnoj recepturi kojeg je za kraj Ana Uršula dobila od urednice emisije.
Cijela emisija dostupna je na youtube kanalu.

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: