Prekrasna Antonella uživala u Varaždinu i termama

Zvijezdu ovog Celebrity makeovera prekrasnu opernu divu Antonellu Malis, oduševlil smo odlaskom izvan Zagreba u Terme Sveti Martin. Uživala je u bogatom programu opuštanja, masaža i relaxa u SPA zoni Termi.
U sklopu Termi nalazi se i restoran Batat u kojem se priprema birana hrana iz eko uzgoja. Ovom prilikom zvijezdi je poslužen ručak sa ljubičastim njokima od batata.

Dalje smo raspjevanu i odlično raspoĺoženu Antonellu odveli po ručno izrađeni nakit koji se također nalazi u sklopu Termi Sveti Martin.

Zvijezda je uživala i u izboru sunčanih naočala moderno opremljene poliklinike i optike u Varaždinu. A kako sve dame uživaju u modnim izlascima, Antonelli smo pripremili dva modna izlaska u dizajnerskim buticima Varaždina i okolice Zagreba.

I za kraj priređeno je modno iznenađenje za voditelja emisije Bojana Jambrošića modnim izlaskom u City Centar.

Za sigurnu vožnju koristili smo službeno vozilo emisije.

Pogledajte ovu interesantnu emisiju ovaj vikend na Mreža TV, a ako propustite, pogledati možete i na youtube kanalu već od idućeg tjedna.

 

 

 

 

 

 

#celebrity #makeover #naocale #dizajneri #spa #terme#nakit #abecedaljepote #masaza #vikend #vikendizvanzagreba #priroda #prirodnakozmetika

 

 

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je