Brendiraj se kroz TV emisiju

Prije tvoje konačne odluke da zatražiš našu ponudu, da tvoj brend lansiramo u zvijezde na domaćem i stranom tržištu, pogledaj tko je sve sudjelovao u emisiji. Nabrojali smo sve partnere i celebrity goste !  Luksuzno brendiranje koje izdvajamo je istaknuto na početnoj stranici ove web stranice. Pogledaj i to na primjeru dr.Ivonne Žgaljardić, dr.Vivian Jurković i Helene Fjorović.

Partneri i celebrity 3 sezone

Partneri i celebrity 2 sezone

Partneri i celebrity 1 sezone

Partneri

Komentari Partnera

dr.Ivonne Žgaljardić Centar estetske kirurgije dr.Ivonne Žgaljardić
Read More
" Na vrlo inovativan način kreirana je promocija mog Centra estetske kirurgije. Kroz TV emisiju Abeceda ljepote dobila sam priliku gledateljima približiti sve prednosti i mane pojedinih zahvata u estetskoj kirurgiji.Festival estetike dodatni je benefit za estetske centre i klijente na koji ću opet rado doći."
Žaklina Medica Mens Choice No1
Read More
" Hvala Abecedi ljepote što ste me pozvali da ja i moj brend budemo dio vaše priče o ljepoti i omogućili mi da kroz emisiju Celebrity makeover uljepšam neke od naših poznatih zvijezda. I nadam se da su moje kolumne u magazinu pomogle vašim muškim čitateljima i da su im bar malo približile važnost muške njege. Radujem se ponovnom pisanju kolumna s kojima uskoro krećemo jer zaista imam puno toga za podijeliti sa vašom publikom. Promoviranjem kroz vaše kanale moj salon Men’s choice no.1 a i ja osobno smo dobili puno na izgradnji našeg image-a i dobivanju novih pratitelja naših kanala te samim tim i nove klijente. I zato još jednom hvala Vam" .
Elvita Škorić Frizerski salon Elvita
Read More
" Reklama i sam rad povećavaju naš obujam posla tako da smo morali proširiti prostor i dodati usluge kako bi naše klijentice bile kompletno uređene".
Helena Fjorović Linea Snella centar Prečko
Read More
" Sve preporuke. Snimili smo jako puno gledanih emisija. Draženka je susretljiva, draga i profesionalna".
Antonio Abičić influenser
Read More
" Odličan brend, razne kvalitetne usluge i sadržaj 🙂
Kristina VezajBellissima Osijek
Read More
Hvala Abecedi ljepote što ste dugi niz godina uz nas, pratite i podržavate naše uspjehe i novitete a mi vam samo od ❤️ možemo reći HVALA - bez vas to ne bi bio ŠOU
Previous
Next

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: