Posebno zadovoljstvo bilo je u gostima imati glumicu Barbaru Vicković

Posebno zadovoljstvo bilo je u gostima imati glumicu Barbaru Vicković. Barbara ima iskustvo rada u Celebrity makeover emisiji i zadovoljstvo je bilo još veće.
Za početak prekrasnu Barbaru odveli smo u Karlovac na uređenje noktiju, pedikuru, tretman lica, slanu sobu. Pravi užitak boravka u Pedisan centru  završio je u prekrasnoj teretani centra.
Na vježbanje se pridružio i voditelj emisije !
Barbari smo priuštili odlazak u Lens centar u kojem se oduševila limfnom drenažom i tretmanom lica. Prekrasni ambijent Lens centra u kojem je naglašen individualni pristup klijentu posebno je oduševio Barbaru.
Odlazak u Centar estetske kirurgije dr. Žgaljardić, događaj je koji oduševi sve zvijezde emisije.Dr.Zoran Žgaljardić za svoj rad dobio je brojna svjetska priznanja.Mlada doktorica Ivonne Žgaljardić napravila je uvodni razgovor sa našom glumicom o najboljem  tretmanu za nju. U ovoj prestižnoj poliklinici istiću da je uvodni razgovor sa klijentom najvažniji u postupku estetske korekcije.
Barbara je napravila pregled očiju i odabrala progresivne naočale kod našeg partnera u zagrebačkoj Ilici.
Za kraj dana ručali smo zdravu hranu i pili  posebno rađene prirodne sokove.
Kako je sve to Barbara doživjela pogledajte na youtube kanalu:

 

Povezano

Cijena ljubavi

Cijena ljubavi Jeste li ikada bili zaljubljeni? Ako jeste, onda znate kako je to kada se probudite u mislima na „njega „ i kada zaspite u

Ljepota će spasiti svijet

Biti dotjeran, uvijek ali ne previše ni premalo, taman toliko da privučeš pozornost. U današnje vrijeme cilj je to svake žene i muškarca. Hrvatice nose titulu