parallax background
 
 

Kozmetika
za njegu lica i tijela


Cilj nam je da ponuda na Festivalu estetike ispuni očekivanja i najzahtjevnijih posjetitelja. Naglasak stavljamo na profesionalnu ponudu, predstavit ćemo top linije za njegu lica i tijela u svijetu.
Profesionalci, posjetite predavanja na Festivalu, educirajte se i novim saznanjima privucite veći broj klijenata u svoje salone. Ako pak kupujete kozmetiku za sebe, a ne znate koju odabrati, koristite savjete profesionalca jer ćete tako svojoj koži dati najbolje za zdravlje i ljepotu.
parallax background
 

Make up
trendovi


Kako se najbolje našminkati u skladu s odjećom, očima, prigodom? Koliko ste puta zapeli nad tom temom?
Na Festivalu će se predstaviti profesionalci u make up-u, očekuju vas razne promocije dnevne i svečane šminke. Moći ćete besplatno dobiti savjet i make up, a posebna tema je „Make up u novogodišnoj noći“.
 
parallax background
 
 

Njega kose


„Samo zdrava kosa je lijepa kosa“. Koristite znanja mnogih profesionalaca koji će se predstaviti na Festivalu i od najboljih saznajte trendove u šišanju, saznajte zašto su linije za kućnu njegu potrebne i u najboljim salonima.
Otkrijte kako odabrati idealnu boju kose za sebe, kako njegovati svoju kosu.
 

Provjerite najnovije trendove u svijetu ljepote i zdravlja, budite i Vi dio Abecede ljepote!


Profesionalac ste – pokušali ste svoj brend reklamirati već na mnogo načina i niste našli pravi? Predstavite se na drugačiji način. Koristite naše VIP radionice i sami kreirajte svoj nastup.


Posjetitelj ste – neka Festival estetike bude nezaobilazno mjesto koje ćete posjetiti krajem godine. Ne propustite brojne profesionalce na jednom mjestu, njihove savjete za lijep i zdrav izgled. Uz to iskoristite i sajamske popuste za blagdanski shopping.