Njemačka kvaliteta za profesionalce i pojedince uz tvrtku peRmagnus cRas !

Tvrtka peRmagnus cRas od 1994. brine o Vašem licu i tijelu. Na tržištu tvrtka je prepoznatljiva po permanentnom makeupu, distribuciji aparata i preparata za vaše salone njemačkog brenda Amiea. Kompletan B2B servis za permanentni make up od nabavke aparata, preparata te podrške u radu i proizvodima već dugi niz godina čine ovu tvtku prepoznatljivom.

U svom radu nude i usluge i svim drugim klijentima koji žele tretmane vrhunskom profesionalnom njemačkom kozmetikom i aparatima. Sav potrošni materijal je za jednokratnu upotrebu, a u radu posebno paze  i na okoliš.

U opuštajućem okruženju uz miris mješavina eteričnih ulja, ukradite vrijeme za sebe u zagrebačkom studiju  “All About Skin”.

Uz sve klasične tretmane lica i tijela, uživajte i u specijalnim tretmanima kao što su: mikropigmentacija (organska trajna šminka), mezoterapija (lica i tijela), mikrodermoabrazija, radiofrekvencija, ultrazvuk, mikromasaža…, te sezonskim tretmanima: Proljetno buđenje,  Summer Time,  Jesen u meni i Čarobna zima.

TRAJNA ŠMINKA  sa njemačkim Amiea ORGANSKIM pigmentima ,oči, usta,obrve, rekonstrukcija AREOLE, madež, korekcija ožiljaka, skalp

KLASIČNI TRETMANI ZA NJEGU LICA čišćenje lica, njega lica, korekcija obrva,bojanje obrva i trepavica, elektroepilacija

SPECIJALNI TRETMANI ZA NJEGU LICA intenzivna njega oko očiju, ultrazvuk, termolifting, mikrodermoabrazija, mikromasaža,kisik, radiofrekvencija

MICRONEEDELING “amiea Vytal Microlifting”

IZBRIŠITE BORE   lica, vrata, dekoltea ili ruku njemačkom metodom mezoterapije hijaluronom.Ovisno o stanju kože i godinama, ciljano radimo mezo tretman sa koktelima baš za Vaš problem

TRETMANI ZA MUŠKARCE  Manager Fitness  (za masnu kožu), Antistres  (za osjetljivu kožu, Vitalnost   (za loše prokrvljenu kožu) , Microneedeling, IONTO SKIN masaža, CRYOLIPOLIZA Masaža leđa, Depilacija

NJEGA TIJELA CRYOLIPOLIZA

„IONTOLIFT“   Modeliranje TIJELA I LICA  kompjuterizirani njemački aparat za modeliranje lica i tijela (limfna drenaža, otapanje masnog tkiva, učvršćivanje mišića, oblikovanje tijela)

TRETMAN ZA OBLIKOVANJE  (protiv celulita i učvršćivanje tkiva) radi se 6 tretmana svaki tjedan samo 1, odmah se vidi i OSJETI efekt. Tretman je kombinacija japanske masaže i masaže vezivnog tkiva.

MIKROMASAŽA (Ionto skin aparat) – opušta, učvršćuje i prokrvljuje kožu i mišiće

AROMA MASAŽA TIJELA  (kupka za noge sa eteričnim uljima, piling tijela + masaža eteričnim uljima kokos, citrus ili antistres mješavine, opušta, poboljšava cirkulaciju i balansira)

MEZOTERAPIJA TIJELA – noge, guza, trbuh

DEPILACIJA  – hladan postupak i topli postupak

Za 7.Festival estetike ove tvrtka priprema poklon za jednu sudionicu predavanja Ljepota – zaboravljena znanja i neslućene mogućnosti te svim posjetiteljima popuste za nadalozeće tretmane lica i tijela za sezonu proljeće – ljeto.

Veselimo se Vašem posjetu na prostor  301 dvorane Ban Jelačić!

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: