ADRESAR


gernetic

GERnétic proizvodi i tretmani mogu se naći isključivo u ordinacijama i profesionalnim salonima širom svijeta na svih pet kontinenata u 50 zemalja, čiji su zaposleni prošli odgovarajuću obuku.Smatra se da je GERnétic najfinija i najefikasnija linija za njegu ljepote koja se danas može naći.

Smatra se da je GERnétic najfinija i najefikasnija linija za njegu ljepote koja se danas može naći. Smatra se da je GERnétic najfinija i najefikasnija linija za njegu ljepote koja se danas može naći, ljepote koja se danas može naći. Smatra se da je GERnétic najfinija

www.ozonecentar.eu

dermaoxy

DermaOxy je sinteza aparata i preparata, zasniva se na ubacivanju 95% kisika u kožu lica. Tretman lica kisikom daje efekte koji do sada nisu bili mogući neinvazivnim metodama. Rezultati su vidljivi odmah, tretman smanjuje vidljive bore već u 20 minuta. Jedini tretman koji se radi MEDICINSKIM KISIKOM u sintezi s pratećim serumima

Jedini tretman koji se radi MEDICINSKIM KISIKOM u sintezi s pratećim serumima, MEDICINSKIM KISIKOM u sintezi s pratećim serumima, MEDICINSKIM KISIKOM u sintezi s pratećim serumima.

www.dermaoxy.net

zanetti

Ivica Zanetti, poznati zagrebački frizer već dugi niz godina, vlasnik je jednog od najljepših frizerskih salona u gradu Zagrebu. Zaslužan je za izgled mnogih osoba iz javnog i kulturnog života Hrvatske. Zanetti je svoj put u struci počeo davne 1984. godine, a svoju dugogodišnju karijeru upotpunio je internacionalnim iskustvom radeći u Stuttgartu u Njemačkoj, u poznatom lancu frizerskih salona „Hairport“ te je završio prestižnu akademiju „LC“ (long hair concept) u Freiburgu. Ivica Zanetti i njegov iskusni tim frizera pobrinuti će se da cijele godine imate najbolju frizuru.

www.zanetti.hr

Nugenesis

Nugenesis dipping prah je prošao sve EU analize i ima oznaku Organic process. Prednost mu je da duže traje, brzo i lako se nanosi i ukloni s nokta. Nugenesis prah ne sadrži negativne supstance za organizam i nokat. Osnova praha je titanijum, kaučuk, vitamin E i kalcij. Dostupan u više od 300 modernih nijansi za svaku prigodu i doba godine. Prednost brenda je u visoko kvalitetnim edukacijama u Hrvatskoj i Regiji, uz dodjelu certifikata nakon završetka edukacije. Obogatite svoje salone ovim prestižnim brendom.

www.nugenesisnails.hr

Adresar

Frizerski salon Dany u Splitu na adresi A. B. Šimića 29 nalazi se već punih 20 godina. Vlasnica i njen tim su majstori frizeri. U dobroj profesionalnoj atmosferi će udovoljiti svim vašim željama i educirat vas kako njegovati vašu kosu. Tretmani biljnom kozmetikom čuvaju vaše zdravlje, a kosa ostaje zapažena već u daljini. Radimo sve vrste bojanja, šišanja, trajne ondulacije, svečane frizure, tretmane njege. Redovito odlazimo na sajmove, kongrese, natjecanja te uvijek prenosimo znanje na mlađe generacije.

www.dany.hr www.facebook.com/daniela.gazibara