Nagrađivana kazališna i televizijska glumica u makeoveru

Prekrasna dama Olga Pakalović kazališna i filmska glumica nagrađivana je brojnim nagradama, a trenutno je svakodnevno na malim ekranima u popularnoj seriji, bila je naš gost u emisiji Celebrity makeover! Kada smo krenuli kiša je padala kao iz kabla, no ništa nam nije moglo pokvariti dugo očekivani dan makeovera.

Nakon ljeta svima nam je potrebna hidratacija kože, pa smo glumicu prvu iznenadili odlaskom u kozmetički salon La Camilla Beauty Bar, u kojem postoji odličan aparat za njegu lica sa više funkcija. Olga je uživala u tretmanu lica kisikom koji je hit u tretmanima ljepote. No za sve je potrebno prvo lice dobro očistiti, a za to nam je poslužila ultrazvučna špatula koju aparat ima.

Svaka dama uživa kada dođe u prostor Vibela Design! E tu svaka dama na tren postane djevojčica i osjeća se kao u bajci. Design suknji svaku damu prvo iznenadi; kako ću ja u tome…no kada prvi puta obuće Vibela suknju ili jaknu, postaje njezin ljubitelj.

Modni izlazak oduševio je glumicu i u prekrasnom ambijentu vratio ju u doba djevojčice.

Posebno iznenađenje nam je pripremilo osoblje restorana Klet obitelji Bunčić. Gastronomije poput juhe u kruhu Klet Bunčić i tave Klet Bunčić već su omamile naše nepce, no kada je na stol došla flambirana SABLJA KLET BUNČIĆ sa posebnim delicijama, malo je reći da smo se oduševili.

Za kraj, prekrasnoj glumici pripremili smo iznenađenja, u nizu poklona koje su za nju pripremili naši poslovni partneri. Tako smo iz Tvornice naočala Olgi poklonili sunčane naočale hrvatskog brenda. Da nastavimo o hrvatskim brendovima pobrinuo se i brend kožnih torbi, malaGbag. Prekrasne kožne torbe osim glumice dobile su i voditeljica i urednica emisije. Znak svakog dobrog stila je kvalitetna torba pa su naše dame uživale u svojim torbama sa uzorcima noja, tetrapak torbici popularno zvanoj GBagica, te poslovnoj torbici Kamera stila prekrasne narančaste boje.

Dan makeovera odlučili smo završiti sa parfemom Abeceda ljepote također hrvatskog brenda i osebujnog mirisa na pupoljak divlje ribizle koji će se savršeno uklopiti u stil naše drage glumice.

Ako ste emisiju propustili pogledati na Z1 TV, ista je dostupna i na youtube linku :

Ove sezone posebno smo zahvalni za suradnju sa portalom Gossip koji prati naše zvijezde te svakodnevno piše o njima zanimljive sadržaje. Portal Gossip medijski prati i zvijezde naših emisija. Pa ako ste nešto propustili, ili vam se ne gleda emisija, tada predlažemo da čitate  Gossip!

 

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: