Medicina i estetika

Tvrtka Bio Refleks osnovana je 2011.godine, a od svojeg osnutka teži ka izgradnji reputacije pouzdanog i sigurnog partnera. Svjesni činjenice da  u medicini, ali i općenitom poslovanju – vrijeme, brzina, kvaliteta i sigurnost najvažniji elementi. Zahvaljujući visokoj organiziranosti uvijek u najkraćem roku djelatnici tvrtke Biorefleks odgovaraju  na sve zahtjeve svojih korisnika, bilo da se radi o isporuci robe ili educiranju osoblja. Jednostavna kupovina i brza isporuka su ključ uspjeha tvrtke Biorefleks.

Kroz godine mnogi ortopedi, ginekolozi, urolozi, stomatolozi, dječji kirurzi – prepoznali su kvalitetu tvrtke,  te se njihovi proizvodi koriste u većini hrvatskih medicinskih ustanova, poliklinika i ordinacija. Nakon 10 godina bavljenja veleprodajom medicinskih sredstava, svoje poslovanje proširuju i na područje estetike te njegu lica i tijela proizvodima danskih, čeških i španjolskih proizvođača. Sve  proizvode koriste u svom Centru za njegu lica i tijela pod imenom Beautylicious by MM, gdje uz Marjam Mandić o Vašoj ljepoti i dobrom stanju Vaše kože te lijepo oblikovanom tijelu brine i mladi doktor medicine Karim.

Tvrtka Biorefleks zastupnik je za  brendove:

Bio Science GmbH

Bio Polymer GmbH

Naturelize GmbH

Mesotech ApS

Mesoskinline ApS

PMU ApS

Plasmoactive S.R.O.

Tvrtka je na tržištu estetike i medicine izborila svoje mjesto među najboljima. S punim povjerenjem obratite se za sve najbolje estetske brendove za vaše estetske centre, poliklinike ili kozmetičke salone.

Na predstojećem Festivalu estetike Abeceda ljepote, tvrtka će se predstaviti sa svojim brendovima, od kojih posebno istiće uvijek aktualne filere i permanentni make up.

 

Kontakt:

+385 91 588 4103

biorefleks@hotmail.com

Miroslava Milića 12/2, Zagreb, Hrvatska

 

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: