Makeover mlade glumice Helene Kalinić

Koristeći usluge naših partnera glumica Helena Kalinić napravila je svoj osobni makeover, izgubivši nekoliko konfekcijskih brojeva. Prvu emisiju počeli smo upravo zato iz Centra za oblikovanje tijela Linea Snella gdje je glumica oblikovala svoje tijelo do zavidne forme.

Linea Snella centar je u kojem žene mogu na jednostavan način doći do fit forme. Vježbajući u izoliranim kapsulama na 37 stupnjeva, odnosno na temperaturi našeg tijela. Infracrvene zrake omogućuju da se ubrza topljenje masnoća i jačanje mišića i to samo u 20 minuta 2 x tjedno”. objasnila nam je vlasnica Linea Snelle Helena Fjorović.

Oduševljena svojim izgledom glumica nam je ekskluzivno u emisiji izjavila; ” Sada se mogu jednostavno kretati s jedne strane pozornice na drugu i lijepo raditi svoj posao. Dolazila sam ovdje 2x tjedno, vrlo lako sam vježbala u kapsulama, skinula kilograme i bolje se osjećala. Helena mi je napravila popis prehrane za pet obroka dnevno, nisam bila gladna uz tako pet manjih dnevnih obroka”.

Glumica je dobila poklon bon tijekom snimanja jedne naše emisije te ga je iskoristila. Došla je na prvo savjetovanje u Linea Snellu i uz veliku podršku i korisne savjete oko prehrane. Vidjela da je ovdje doći do zavidne linije jednostavan i zabavan put. Krenula je upravo kako treba; disciplinirano i uz postavljen svoj cilj.

Birali smo make up i haljinu

Produkcija emisije saznala je da je Helena strastveni ljubitelj make up-a. U svom kozmetičkom koferu ima preko 80 ruževa. Stoga smo ju odveli u Kameju gdje se podsjetila na bazni Art Deco proizvod koji postoji preko 30 godina, beauty box u koji možete spremiti sjenila koja idu na magnet i mijenjati ih po potrebi. Najprodavaniji i jedinstveni Art Deco proizvod je foto shop u bočici, sprej za tijelo koji briše nesavršenosti tena, daje prirodan i preplanuli ten, hrani kožu i vodootporan je.

Glumica za svoje svečane trenutke treba svečane haljine. Najbolji izbor svečanih haljina je kod dizajnerice Mirsade Jureše vlasnice butika Mistc  Exclusive. Dizajnerica je nedavno proslavila 30 godina svog rada. Ponosna je na haljine koje je šivala za izbore ljepote; nacionalna haljina sa ornamentima zlatoveza i 800 bisera ušivenih ručno, te haljina jadranska sirena za svjetske izbore ljepote. Dizajnericu smo pitali koji su nadolazeći modni trendovi no ona je izjavila; ” Postoje trendovi, ali haljina mora biti prilagođena osobi koja ju nosi “.  Helena više voli klasiku, lijepo joj stoje šljokice i crvena boja.

Inspiracija za poklone

Glumica često ide na proslave a nema inspiracije što kupiti. U poklon dućanu Mašnica pronašla je inspiraciju za poklone za sve prigode. Uz https://abecedaljepote.hr/wp-content/uploads/2020/05/SinglePost_8-Accommodation-Featured.jpgzno osoblje dućana dovoljno je da kažete za koju prigodu trebate poklon i krenete u izbor posebnog personaliziranog poklona. Od nakita, torbica, do okvira, satova, proizvoda od drva, koža, staklo koje su u vlastitoj proizvodnji kao hrvatski proizvod. ” Ideja za ovakav dućan rodila se prije više od 6 godina spletom životnih okolnosti uz naše i tuđe proizvode u početku. Sada imamo svoje ručno rađene proizvode iz vlastite proizvodnje na koju smo jako ponosni”, rekla nam je vlasnica dućana Mašnica, Andrea Vujica.

Emisiju smo završili na prekrasnom ručku u Ribarskoj kolibi imanja obitelji Bunčić. Uz delicije glavnog kuhara ( carpaccio od grdobine, 2 vrste rižota, topla predjela riblja i mesna, ramstek, tiramisu…) razgovarali smo sa Helenom o njezinoj karijeri i slobodnom vremenu.

O Heleni osobno

Helena voli kuhati meksičku hranu jer ima čilija, a on otvara srčanu čakru da smo otvoreni prema stvarima u životu. Kuha samo kada ima vremena a vrlo često putuje po Hrvatskoj i tako donosi kulturu u mjesta gdje je nema. Ima pedagošku crtu pa svoje znanje prenosi i na učenike. Za glumce kaže da se vole igrati kroz svoje uloge te da zato i ne stare brzo. U slobodno vrijeme čita poeziju, pliva i uređuje dom na Feng Shui način. To je način uređenja po istočnjačkim metodama gdje svaka prostorija u stanu predstavlja određeno polje života. Kako ga urediš tako uživaš blagodati u životu, pa se trudi svoj dom urediti kroz Feng Shui odrednice kako bi u obitelj privukla obilje.

Za sebe kaže da se ponovno rodi da bi voljela biti kao glumica koja joj je uzor od rane mladosti. A to je Salma Hayek.

Prateći prehrambene savjete svoje imenjakinje Helene iz Centra za oblikovanje tijela, glumica je jela sve poslužene delicije, no u vrlo malim količinama.

Novi broj magazina 

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: