Liposukcija dr. Ivonne

Liposukcija

U današnje vrijeme ljepota je imperativ i estetski tretmani postaju sve traženiji. Upravo zato razgovarati ćemo sa dr.Ivonne Žgaljardić  vlasnicom Centra za oblikovanje tijela u Opatiji, o raznim estetskim temama. Jedna od najzanimljivijih estetskih tema svakako je liposukcija.

Centar estetske kirurgije dr.Žgaljardić može se pohvaliti činjenicom da je prvi u svijetu koji se počeo baviti laserski asistiranom liposukcijom. Zbog toga je dr.Ivonne Žgaljardić pozvana  u Bangkok na svjetski kongres međunarodne lige dermatologa i estetskih kirurga na predavanje o laserski asistiranoj liposukciji u oblikovanju tijela i lica. Pitali smo dr.Ivonne što je zapravo liposukcija i gdje se radi?

Liposukcija tijela

“Liposukcija tijela nije metoda mršavljenja nego oblikovanja tijela gdje klijent dolazi do svoje idealne težine koju može održavati. Liposukcija je i promjena životnog stila, treba ju shvatiti kao poticaj na pozitivne promjene bilo u uvođenju tjelovježbe ili zdravih prehrambenih navika. Vrlo često su klijenti koji koriste liposukciju oni koju nisu pretili nego dobivaju dva kilograma dolje, tri kilograma gore i tako stalno. Upravo im je liposukcija poticaj za promjene, gdje si klijent nađe promjenu koja je optimalna za njega a da istu može održavati na dugoročnoj bazi”, pojasnila je doktorica Ivonne.

Liposukcija lica

„ Liposukciju lica radimo laserom koji nam pomaže da idemo površnije u potkožnu mast. Mast se topi laserom a laser dovodi i do efekta zatezanja lica jer potiče stvaranje vlastitog kolagena. Najčešće se liposukcija lica radi na podbratku“ .

Rezultati liposukcije

„Rezultati liposukcije vidljivi su odmah već na operacijskom stolu primjećuje se razlika. Nakon 3 mjeseca koliko treba tijelu da se oporavi, vide se pravi rezultati. Podsjećam da je liposukcija smo dobar poticaj na pozitivne promjene pojedinca“. za kraj je rekla doktorica Ivonne Žgaljardić iz Centra za oblikovanje tijela u Opatiji.

Cijeli razgovor možete pogledati na linku:

Kontakt: CENTAR ZA ESTETSKU KIRURGIJU DR. IVONNE ŽGALJARDIĆ

Nova Cesta 46/B, 51410 Opatija

@dr.ivonne_zgaljardic

@zgaljardic_clinic

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: